Κοροναϊός: Όμορφες Κινέζες μας δείχνουν πώς τρώνε τη νυχτερίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
china-girl-bat-630x388

Ο κοροναϊός λέγεται ότι ξεκίνησε από τις νυχτερίδες, που οι Κινέζοι τις καταναλώνουν με πρωτοφανή βουλιμία. Ίσως για έναν δυτικό οι εικόνες να προκαλούν εμετό, αλλά για τους Κινέζους είναι απόλαυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το λες αυτο Κε Παλτογλου γιατι δεν λαμβανεις υπ οψιν σου την λεξη Μεταλλαξη!! Τα γονιδια καθε εμβιου οργανισμου υποκεινται για διαφορες αιτιες σε μεταλλαξεις.Δεν παιζει ρολο το οτι ετρωγαν πολλα χρονια διαφορα.Το προβλημα προερχεται απο την διατροφη.Ισως δεν ειναι νυχτεριδα,ισως κατι αλλο.Παντως παρα την φυσιν του ανθρωπου οπως εχει διαμορφωθει αυτη τις τελευταιεσ χιλιετιριδεςΜια αλλη συνηθεια στις Ινδιες ηταν να τρωνε οι πλουσιοι τα μυαλα πιθηκων ωμα και μαλιστα εσπζχαν τα κρανια εκεινη την στιγμη κ τα ετρωγαν απ ευθειας απο το κρανιο..Ενα μεγαλο παραδειγμα λαθους διατροφης συνεβη στη αρχαια Ελλαδα.Ο Διομηδης εταισε τα αλογα του με κρεας νομιζοντας οτι ετσι θα γινουν δυνατωτερα.Το αποτελεσμα ηταν να φανε τον ιδιον
    Ν.ικος Καζαντζης

  2. Βρωμεροί άνθρωποι, βρωμερές κουλτούρες, βρωμερός πολυπολιτισμός, βρωμερή παγκοσμιοποίηση που θα μας οδηγήσει στον αφανισμό.

  3. Εγω σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ο ιος προηρθε απο καταναλωση νυχτεριδας.Οι κινεζοι τρωνε νυχτεριδες αιωνες τωρα. Μαλλον ειναι καποιο πειραμα για να δουνε τη διείσδυτικοτητα του ιου για ευνοητους λογους.

Comments are closed.