Κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο! Αυτός είναι ο πρωθυπουργός! Δείτε τι ξέχασε στο αεροπλάνο ο Αλέξης Τσίπρας

Κοινοποίηση:
1

Ο Αλέξης Τσίπρας  μετέβη σήμερα το πρωί στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο περιοδείας του σε διάφορες πόλεις της Ηπείρου. Λίγο πριν τις 10 έφτασε στο αεροδρόμιο όπου και επιθεώρησε τις νέες εγκαταστάσεις και τα έργα στον τοπικό αερολιμένα.

Όλα καλά κι όλα ωραία, μέχρι που το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρωθυπουργό έπρεπε να πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα (σσ: απόντος του Αλέξη Τσίπρα, εννοείται, ο οποίος όπως είπαμε παρέμεινε στα Ιωάννινα για να περιοδεύσει).

Προσγειώνεται, το αεροπλάνο στην Αθήνα και ο αυτόπτης/αυτήκοος μάρτυρας εξηγεί:

«Με το που φτάνει το αεροπλάνο Αθήνα και ανοίγει η πόρτα, βλέπουμε να μπαίνουν μέσα άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Τσίπρα. Αγχωμένοι και αλαφιασμένοι, πηγαίνουν προς τη θέση που καθόταν ο πρωθυπουργός κατά το ταξίδι του από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα και ακούω τον έναν από αυτούς να λέει πως «ο πρωθυπουργός έχει ξεχάσει τα κινητά του».

Και ψάξε από εδώ, ψάξε από εκεί, τίποτα, τζίφος! Τότε είναι που ένας άλλος άνδρας από την προσωπική ασφάλεια πετάει τη φαεινή ιδέα να κάνουν κλήση στο κινητό του Τσίπρα. Ντριν, ντριν, ντριν…

Τα κινητά βρέθηκαν τελικά στην ειδική θήκη που υπάρχει στις πίσω θέσεις των καθισμάτων του αεροπλάνου. Τα πήραν ανακουφισμένοι κι έφυγαν… Το λες και πετυχημένο το μεροκάματό τους!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: