Κλάμα! Διαμαρτυρία βίγκαν την Τσικνοπέμπτη και σε ψητοπωλεία – Μόνο τα ζώα που σφάζουν οι λ@θρο δεν τους ενοχλούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
via exo

Ακούστε σύνθημα που δίνει η αντρογυναίκα με τον σκούφο.

Ούτε τον εαυτό τους δεν πρέπει να πείθουν με τα παραμύθια που πουλάνε.

Για τα ζώα που κλέβουν και σφάζουν οι λ@θρομετανάστες, δεν τους ενοχλούν, για αυτό άλλωστε δεν έκαναν ποτέ ούτε μια διαμαρτυρία για αυτά. Τους ενοχλεί ο απλός Έλληνας που περίμενε την Τσικνοπέμπτη να γευτεί λίγο κοψίδι!

Διαμαρτυρία για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης πραγματοποίησαν βίγκαν ακτιβιστές στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, την αντίθεσή τους και την έντονη διαμαρτυρία τους για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης εξέφρασαν σήμερα, μέλη του κινήματος Thessaloniki Animal Save, στη Θεσσαλονίκη. Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα τα μέλη του κινήματος Thessaloniki Animal Save πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από ψητοπωλεία στον άξονα της Αριστοτέλους.

«Δεν είναι φαγητό, δεν είναι παράδοση, τα ζώα πονάνε όπως κι εμείς» αναγραφόταν σε κάποια από τα πλακάτ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Χα χα παω τωρα να σφαξω εναν κοκορα να τον κανω με μακαρονια κοκκινιστο μου ανοιξαν την ορεξη τα παρταλια………..αλλα τη να σου κανει μονο ενας κοκορας ολο το κοτετσι να τελειονουμαι……………….

  2. κανισβαλισμος στην ουσια λεγετε να τρωει το ενα ζωο το αλλο,οπως κανουμε οι ανθρωπει και τα αλλα αγρια ζωα.
    εναλακτικη,υπαρχουν και ψαρια

  3. Το αλλο το ζαβο στην ακρη της φωτο το παιζει ευαισθητη με τα ζωα φωροντας σκουφακι AC-DC……Aκουει HELL’S BELLS, BACK IN BLACK και HIGHWAY TO HELL στην τσιτα , τρωγοντας σαλατουλα , καροτακια και πινοντας πορτοκαλαδα μπλε!!!!! PROBLEM CHILD που τραγουδανε και οι αυστραλοι μεταλ – γιγαντες….Βλαμμενα….

  4. και μετα που λετε αυτα τα ζωα οταν πηγανε σπιτια τους καθισανε και φαγανε και αυτοι κρεατα μεχρις σκασμου!

Comments are closed.