Κι όμως, δεν κέρδισε στα καλλιστεία! Έχεις δει την Παναγιώτα Βλαντή στα 19 της; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
panagiota_vlanti

Ήταν το 1988 όταν η 19χρονη τότε Παναγιώτα Βλαντή, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, λάμβανε μέρος στα καλλιστεία διεκδικώντας το στέμμα της Σταρ Ελλάς. Η εικόνα της; Πολύ διαφορετική.

Με το στυλ που απαιτούσε η εποχή, καστανή, με βάρος 62 κιλά και ύψος 1,79, η δική μας «Σιλβή» είχε όλα τα φόντα να κερδίσει. Κάτι που, όμως, δε συνέβη.

Η νεαρή που έμελλε να λατρέψει όλος ο ανδρικό πληθυσμός, δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα. Οι φωτογραφίες της, όμως, από τη βραδιά εκείνη την «κυνηγούν» μέχρι σήμερα. Όχι, στόχος της δεν ήταν το μόντελινγκ, αλλά… η επανάσταση!

«Ήταν η επανάστασή μου στους γονείς μου! Ήθελα να γίνω ηθοποιός και δεν μ’ άφηναν και είπα “έτσι είστε; Θα πάω καλλιστεία!”. Ήταν μεγάλη επανάσταση. Τους σόκαρα τους γονείς μου που επέμενα να γίνω ηθοποιός. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να μπω στο θέατρο. Είχα διαβάσει, λοιπόν, ότι όλες οι πρωταγωνίστριες είχαν ξεκινήσει απ’ τα καλλιστεία. Ήταν το πρώτο πράγμα που διεκδίκησα και το κέρδισα.

Μου πήγαν λίγο κόντρα αλλά μετά, στο τρίτο έτος της σχολής πια, με βοήθησαν και οικονομικά, με στήριξαν. Όσο καιρό αρνούνταν να με βοηθήσουν, έκανα κι εγώ κάποιες δουλειές όπως πωλήτρια, πρόσεχα παιδάκια και δούλεψα και σε μια εταιρεία. Έκανα και λίγο μόντελινγκ, και κάποιες φωτογραφίσεις επειδή κάποιοι με είχαν δει στα καλλιστεία», θα δήλωνε αργότερα.

Στο δικό μας μυαλό, πάντως, η Παναγιώτα θα παραμείνει ως Σιλβή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: