Κισσαμικός – ΑΕΚ: “Πάγωσε” στο 90′ η Ένωση! Ο Ρίσκι “στέρησε” τη νίκη

Κοινοποίηση:
kissamikos-768x424

Η ΑΕΚ έπαιξε με τη “φωτιά” και το… πλήρωσε στο τέλος, αφού ο Ρίσκι ισοφάρισε το γρήγορο γκολ του Πόνσε στις καθυστερήσεις του αγώνα και στέρησε από την Ένωση την ευκαιρία για νικηφόρο ξεκίνημα στο 2019, με το τελικό 1-1.
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τη νέα χρονιά, μένοντας στο 1-1 με τον Κισσαμικό στο πρώτο ματς για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν απείλησε παρά ελάχιστα την εστία των Κρητικών και έδειξε να συμβιβάζεται με το 1-0 από το γκολ του Πόνσε στο 37′, με ωραίο διαγώνιο σουτ (από οριακή θέση οφσάιντ).

Έτσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και τα κατάφεραν έστω και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Από μία εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφθασε στον Ρίσκι και ο Φιλανδός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, για την ισοφάριση στο τελικό 1-1.

Η ΑΕΚ παραμένει βέβαια το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά προβλημάτισε τους οπαδούς της, με την εικόνα της και στη νέα χρονιά, δείχνοντας ότι χρειάζεται επειγόντως τις μετεγγραφές.

Οι συνθέσεις στο Κισσαμικός – ΑΕΚ
ΑΟΧ Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (82΄ Τεγούσης), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (68΄ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62΄ Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Κλωναρίδης (71΄ Μοράν), Γκάλο (79΄ Γιαννιώτας), Μπογέ, Πόνσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ=ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΒΟΥΡΑ
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Comments are closed.