Κηρύχθηκε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-Ανέλαβαν δράση οι Έλληνες Πατριώτες! [Έγγραφο]

Κοινοποίηση:
δημοψηφισμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. Ο αγώνας για την Μακεδονία,τώρα ξεκινάει, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!

Ανέλαβαν δράση οι Έλληνες Πατριώτες και κήρυξαν δημοψήφισμα, έτσι κι αλλιώς, δημοψήφισμα να κηρύξουν οι προδότες που παραδίδουν την Μακεδονία με την Συμφωνία των Πρεσπών αποκλείεται!

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί αυτό το έγγραφο που μπορεί ο καθένας να το εκτυπώσει, να το υπογράψει συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να το στείλει σε κάθε ενδιαφερόμενο, στον ΠτΔ, στον Πρόεδρο της Βουλής, σε υπουργούς και βουλευτές.

Δείτε το, εκτυπώστε το, συμπληρώστε το και στείλτε το για να πάρουν το μήνυμα. Κοινοποιήστε το παντού για να το υπογράψουν όλοι οι Έλληνες! 50428341_2313631258668794_2866351728993763328_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Το εγγραφο που το στελνουμε.εννοω ταχυδρομικος που?

  2. Προς που το στελνουμε το εγγραφομήνυμα.εννοω ταχυδρομικος προς που.

  3. Πεμπτη βραδη ολοι Συνταγμα εκτος βεβαια αμα αλλαξουν την ημερομηνια της προδοσιας που και παλυ ολοι εκει απεξω πρεπει να μαστε ολοι οι ελληνες τα προδοταρια τα κοπροσκυλα τα πουτανακια των σιωνιστων μετα το μεγαλειωδες συλλαλητηριο εχουν κλαση μεντες και φεραναι νεα κρεατα της σχολης….. να φυλανε το μπουρδελο τους ολο το 24 ωρο…………….ολοι ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ πλεομ και πετρες το ξερουν το νοιωθουν……………………..

  4. Καλησπέρα σας,αυτό το έγγραφο που το καταθέτω γνωρίζει κάποιος?
    Ευχαριστώ!

  5. Όλοι την Πέμπτη έξω από την Βουλή, με μάσκες απαραιτήτως, για να τους αναγκάσουμε να παραμείνουν μέσα στην Βουλή μέχρι να ψοφήσουν από πείνα και δίψα.
    Τι και αν θα’ χουν υπογράψει;;
    Προσοχή, πρέπει να αφήσουμε τους ματατζήδες να παίζουν το θέατρό μεταξύ τους (άλλοι με στολές κανονικά και άλλοι ντυμένοι κουκουλοφόροι), για να μπορέσουμε να μπούμε μέσα.

    1. ΦΙΛΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΑΠΠΕΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΠΠΟΥ ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΗΜΑΡΜΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΟΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΓΑΠ

  6. 1: ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΓΡΑΦΕΙ 2018.
    2: ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    3: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ;
    ΓΙΑΤΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” ΚΛΠ,
    ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…
    ΕΔΩ ΕΓΩ, ΩΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑ ΠΑΟΚΤΣΟΥ, ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ…
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΟΛΥΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
    ΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΤΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ.
    “…ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ… ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ… “

    1. Λοιπον. Προπαγανδα της ΠΑΕ του γαυρου και του τσουκαλα αλλου.

      1.Ο Λαος του ΠΑΟΚ πανω απο ενα χρονο κρεμαει ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ πανι πανω 50 μετρα στα αγγλικα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
      2.Επισης ΑΝ εβλεπες το ματς θα εβλεπες οτι ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΧΘΕΣ, υπηρχε ΑΛΛΟ ενα πανι 30 μετρων. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ
      3.Τα συλλαλητηρια που εγιναν στον βορρα ειναι αμετρητα. σε ΚΑΘΕ πολη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με συνολικα παω απο 1.5 εκατομυριο κοσμο
      4. Μεχρι και προχθες κατεβηκαν απο τον βορρα πανω απο 1500 λεωφορεια.
      5. Απο το κλεμμενο πρωταθλημα περσι εκανε να ανεβει, οχι βουλευτης, αλλα πολιτκος γενικα στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 μηνες ολοκληρους.
      6. Στη Δεθ ειδες τι εγινε?

      ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , που ειστε και θιγμενοι, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ??

      Οπως περασατε το πιο πανω παρακαλω να περασετε και αυτο σαν απαντηση προς τη λασπη.

  7. Τι δημοψηφισμα και Μ@ΛΑΚΙΕΣ μωρε…οπως το δημοψηφισμα του 2015 που το 62% ειπε ΟΧΙ και ο Τσιπρας ειπε ΝΑΙ….????
    Η ιστορια δεν γραφεται με στημενες εκλογες και δημοψηφισματα, ουτε απο τα πληκτρολογια που καθομαι και εγω τωρα και χαλαω φαια ουσια…η ιστορια αλλαζει με επαναστασεις και αιμα! ΤΕΛΟΣ.

  8. Και ποιος θα πάει τώρα σε άλλο συλλαλητήριο ή να διαμαρτυρηθεί δυναμικά για τη Μακεδονία από τη στιγμή που όλοι πούλησαν τον άλλο από τη Νάουσα.;;;;;
    Αυτός σαν λαλάκας έδινε τη μάχη του έφαγε σύννεφο από δακρυγόνα και ροπαλιές και οι βολεμένοι στις πολυθρόνες που έκαναν το κομμάτι τους για τις τηλεοπτικές κάμερες από την κάτω μεριά της πλατείας ομαδικά τον βρίζουν επειδή δεν τους έκατσε.Αράπη , Χρυσαυγίτη , γύφτο,πουλημένο,προβοκάτορα και άλλα τόσα προσωνύμια του κόλλησαν.
    Ας βγάλουν τώρα μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά.

  9. Εγω στα ζαρια την Μακεδονια μας δε παιζω.. δημοψηφισμα για το αυτονοητο, για την Μακεδονια μας δεν κάνω.. Η Μακεδονια ειναι Ελλάς

  10. Μη βαζετε παραπλανητικα διλημματα στον κοσμο… οταν ψηφισουν θα ειμαστε απεξω έτοιμοι να μπουμε μεσα να τα γαμησουμε απ’ οπου έχουν τρυπα…. αστυνομια κλπ δε χαμπαριαζουμε

  11. Όλα όσα αναφέρονται στο έντυπο δεν υφίστανται. Να έχετε υπόψη σας πως και δημοψήφισμα να διεξήγαγε η κυβέρνηση για να ισχύει απαιτεί συμμετοχή του 40% των εγγεγραμμένων. Πράγμα απίθανο να συμβεί.
    Και εκτός αυτού και πάλι και να ήταν έγκυρο ποιος θα ψήφιζε κατά της συμφωνίας ; Οι 50000 του Συντάγματος;
    Βάλτε το καλά στο φτωχό μυαλό σας πως άλλα είναι τα προβλήματα που καίνε τον κοσμάκη.
    Το ακούτε ηλίθιοι βουκεφάλες;

    1. ΤΡΥΦΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
      ψόφα ρε μαλάκα να ζήσουμε ελληνικά

    2. Τι μαλακιες λες ρε μοσχαρι, ποιοι 50 000 του συνταγματος
      ρε τραβα να ρουφιξεις κανα… μεροκαματακι και ασε τον προλογο σου.
      Εχεις κατσει αν αρθροισεις τα συλλαλητηρια που εγιναν σε ολη την Ελλαδα ποσο κοσμο μαζεψαν,

      Επειδη εσας το μονο που σαν ενδιαφερει είναι να γεμισετε τις τρυπες σας.. οικονομικα.. με οτιδηποτε κοστος δεν σημαινει οτι αυτο ενδιαφερει τον κοσμακη, ή οτι σκεφτεται με τον ιδιο τροπο.

      Αυτη η συμφωνια δεν λυνει κανενα προβλημα του κοσμακι οπως χαρακτηριζεις, ποσο δε μαλλον το αντιθετο.

      Ηρθες να μας το παιξεις και γραμματιζουμενος, αμπελοφιλοσοφε προπαγανδιστη, νοσταλγε του ερυθρου φασισμου.

    3. δλδ θες αν μας πεις οτι η κυβερνση δε κανει δημοψηφισμα επδ δε θα μαζευτει κοσμος και θα μας ταλαιπωρησει αδικα η κυβενρηση?
      Για το καλο μας το κανει μωρε ο Αλεξακοοοος

      Ρε τραβα πηδηξου

  12. ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΕΤΑΙΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΙΣΟΒΙΑ ΓΘΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ????🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  13. ΣΙΜΟΣ πρεπει να σταλουν καπου αλλου π/χ στον Ο.Η.Ε γιατι η δικη μας βγαζουν σηλαλητηριο 2.000.000 ανθροπων 30.000

  14. Καλησπέρα σας από την Κόρινθο, ενημερωτικά και για κανέναν άλλο λόγο, αυτό είναι μια ενέργεια που την έχει ξεκινήσει η Πρωτοβουλία Κορινθίων Πολιτών για την Μακεδονία!
    https://www.facebook.com/korinthiansformakedonia/

  15. Δημοψήφισμα, για το Αυτονόητο;;; Με ποιά, εταιρεία;;; Την Singular Logic ή την INDRA;;; Αναρωτιέμαι, ποιά Μ@υνόπανα, διακινούν, τέτοια κίνηση. Πατριώτες πάντως, δεν είναι, Σίγουρα. Εκτός και αν πρόκειται, για τους γνωστούς και Χρήσιμους, Ηλιθίους.

    1. Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος που είναι υπέρ της συμφωνίας!!! Η συμφωνία μας δίνει τα μέγιστα. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
      Αν θέλετε παραπάνω, θα αφήσετε τους καναπέδες σας για να καταταγείτε; ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.

  16. Σωστή η πρωτοβουλία αν και έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδω και καιρό. Να πιστεούν τα κόμμα τα ώστε να δείξουν και το πραγματικό τους πρόσωπο. Αλλά η δήλωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με εντυπα κλπ δεν γίνεται..

Comments are closed.