“Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς”. Αλβανός πρεζέμπορας καλός, ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟΣ. Παράσημο στον άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας που “τρύπησε” τον Σκιπιτάρι

Κοινοποίηση:
sumplokh1

Ένοπλο επεισόδιο στα σύνορα, σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του χωριού Βήσσανη Πωγωνίου όταν αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από Αλβανούς που μετέφεραν ναρκωτικά. Η αστυνομία είχε στήσει καλό καρτέρι. Και ήταν έτοιμοι για πάν ενδεχόμενο αφού οι πρεζέμποροι έχουν αποθρασυνθεί και κουβαλάνε τόνους το χασίς στα σύνορα.

Αρχικά από το απέναντι βουναλάκι, οι αστυνομικοί κάλεσαν τους κουβαλητές να παραδοθούν. Αυτοί άρχισαν να φωνάζουν ακατανόητα θεωρώντας τους Έλληνες για κυνηγούς που πήγαν να τους αρπάξουν την πραμάτεια. Και μετά ξεκίνησαν να ρίχνουν στους συνοριοφύλακες με καλάσνικοφ. Μία από τις σφαίρες των Αλβανών πέρασε ξυστά και έγδαρε τον έναν από τους αστυνομικούς στην μασχάλη αλλά όχι από το μέρος της καρδιάς. Ήταν πολύ τυχερός. Τότε ο άλλος αστυνομικός σημάδεψε και με το υπηρεσιακό του όπλο, ξάπλωσε καταγής με μία σφαίρα τον έναν από τη συμμορία, δείχνοντας ότι εαν προέβαλαν οι υπόλοιποι αντίσταση θα τους ξάπλωναν όλους γιατί φαίνεται ότι τους είχαν λοκάρει και τους είχαν για κολατσιό. 

Κάθε μέρα, θα πέφτει και ένας. Το αίμα του Κατσίφα, κάποιοι θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Στην αστυνομία ας μην ξεχνάμε ότι ζουν και εργάζονται ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

 ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. τα φιδια εντοσ να προσεχεισ τουσ εκτοσ τουσ γνωριζωμε

  2. –AΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ— ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
    ——— .ΘΕΛΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ -ΦΙΛΟΝΑΖΙ- ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ,
    –ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΝΑΖΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ ,
    —ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΚΑΙ THN ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ—-
    -ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ –
    -ΑΛΛΟΙΩΣΗ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ—

  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

  4. O Rama είναι ο εγκέφαλος της πρεζοδιακίνησης. Κι η πλάκα είναι πως τα Σκιπιτάρια της Ελλάδας τον θεωρούν ηγεταρά και μέγα μάγκα ! Τέτοια φίδια έχουμε στον κόρφο μας

Comments are closed.