“Κατεπείγουσα δημοσίευση καταγγελίας μου για Vodafone. Θέμα: «παράνομη χρέωση και πρόκληση οικονομικής ζημιάς σε όλους τους πελάτες της καρτοκινητής Vodafone με το πρόγραμμα 450′ λεπτά προς όλους»

Κοινοποίηση:
vodafone

Από ευγενή μαζί μας αναγνώστη αλλά καταφερόμενο με πολύ σκληρές εκφράσεις προς την συγκεκριμένη καταγγελλόμενη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ο εν λόγω καταναλωτής, εκθέτει ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που προέκυψε με την συνδρομή του.

Παραθέτουμε αλογόκριτη την καταγγελία του, η οποία είναι επώνυμη και στην οποία ζητείται εισαγγελική παρέμβαση.

Ας κρίνουν οι αρμόδιες αρχές για την βασιμότητά της και κυρίως η ίδια η εταιρεία.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ VODAFONE -ΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Συγνώμη για την ενόχληση. Σας επισυνάπτω την παρακάτω γραπτή μου καταγγελία που έκανα πριν λίγο στην ΕΕΤΤ για την VODAFONE. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι…Μου έκλεψαν λεφτά στην ουσία και αυτό το κάνουν από τα τέλη Φεβρουαρίου σε όλους τους καταναλωτές καρτοκινητής που είναι-ήταν με το πρόγραμμα με 4,5 ευρώ.
Δημοσιοποιήστε το ονομαστικά με το όνομά μου γιατί θα τους … τα σπίτια…Έχω φρικάρει!!!!
Αν θέλετε έχω και το sms που μου έστειλε αυτόματα η εταιρία με το νέο πρόγραμμα καρτοκινητής. Αν θέλετε το προωθώ και αυτό στο κινητό του site σας.
 Ευχαριστώ, 

Βασσάλος Στάθης (κιν 694421…)

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΕΤΤ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΣΑΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)

ΘΕΜΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ VODAFONE ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘450 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ’»

23-3-2019

Καλησπέρα σας,

Πριν λίγη ώρα έκανα ανανέωση του προγράμματος της καρτοκινητής μου με 10 ευρώ πληρωμή. Η εταιρία χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση (προφορική ή έγγραφη) μου άλλαξε το πρόγραμμα αυτόματης ανανέωσης των 450 λεπτών προς όλους με χρέωση 4,5 ευρώ που είχα για χρόνια. Μου είχε βάλει πακέτο με 300 λεπτά προς όλους και άλλα 300 λεπτά προς vodafone και 30 sms με χρέωση 6 ευρώ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Κάλεσα στο Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πριν λίγα λεπτά. Μίλησα με την υπάλληλο με το όνομα Συμεωνίδη Κωνσταντίνα. Της ανέφερα το θέμα μου και της ζήτησα εάν η εταιρία έχει δημοσιοποιήσει κάποια σχετική ανακοίνωση με το θέμα αυτό είτε στο site της είτε με ενημέρωση προς εμένα για ενδεχόμενη αλλαγή του πακέτου μου ως οφείλει να το είχε κάνει για να το ξέρω. Μου απάντησε άκρως απαξιωτικά και χυδαία απέναντί μου αναφέροντάς μου πως η εταιρία δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει, πως απλά άλλαξε το πακέτο της αφού τάχα μου εγώ έχω αποδεχθεί ότι η εταιρία οποιαδήποτε στιγμή θέλει θα αλλάζει τα πακέτα καρτοκινητής και θα χρεώνει ότι θέλει τους πελάτες της. Της ζήτησα το όνομά της και μου το έδωσε. Ζήτησα να μου δώσει το όνομα του προυσταμένου της και το αρνήθηκε. Της ζήτησα να μου απαντήσει εάν εργάζεται στο τηλ.κέντρο της εταιρίας Vodafone ή σε συνεργαζόμενο τηλεφωνικό κέντρο και μου αρνήθηκε να απαντήσει επίσης. Θα δημοσιοποιήσω ΑΜΕΣΑ το θέμα με ονομαστική καταγγελία όπως κάνω εδώ.

-ΑΠΑΙΤΩ τις άμεσες ενέργειές σας και εισαγγελέας να κάνει έρευνα καθώς προφανώς αυτό έχει γίνει μαζικά σε όλους τους καταναλωτές καρτοκινητής της εταιρίας.  

-Ζητώ την παρέμβαση εισαγγελέα για άμεση έρευνα καθώς είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει γίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους καρτοκινητής που είχαν αυτό το πρόγραμμα!!!

-Να ζητήσετε από τη Vodafone να πάρει θέση για το θέμα δημοσίως σε ΟΛΑ όσα καταγγέλλω εδώ!!!

Ευχαριστώ, Βασσάλος Στάθης (κιν_vodaf 6944214…)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. η κοσμοτε να δεις…. εχει ξεσαλωσει!!! σαν τα πουκαμισα αλλαζει τα προγραμματα….. και χωρις να ενημερωνει…με θρασος…. και ολο τηλεφωνα σχεδον καθημερινα… δεν αντεξα τα εψαλα σε μια κοπελλα που με πηρε….

  2. Η Vodafone κλέβει απίστευτα. Εγώ βάζω το πακέτο με το χρόνο ομιλίας των 450 λεπτών και μου αφαιρεί το ποσό. Επειδή έχω την εφαρμογή στο κινητό μου βλέπω πως μέχρι την επόμενη ανανέωση και χωρίς να χρησιμοποιώ sms ή άλλου είδους κλήσεις μου τραβούν χρήματα ανεξήγητα. Επίσης αρκετές φορές που μου δίνουν προσφορά σε δεδομένα, μόλις λήξουν εάν δεν τα έχω κλειστά, χωρίς χρήση πάλι, μου χρεώνουν 1g 2€ για μία μέρα. Είναι η πιό ξεφτυλισμένη εταιρία μακράν

  3. Εγώ λέω φιλε μου να στο δώσουν τσαμπα το πακέτο, τι λες ?

  4. παντού τα ίδια , πχ ΗΡΩΝ, λενε 2,25 πάγιο αλλα χρεώνουν αλλο, σου λένε χρέωση νυκτερινή ολη μέρα , αλλα δεν σου αναφέρουν την ρήτρα ΟΤΣ που ανεβάζει την τιμη και εαν λογαριάσεις το 15% έκπτωση που κάνει η ΔΕΗ στους συνεπείς πελάτες , έχουμε την ιδια τιμή .
    να πούμε για μεγάλη εταιρεία βενζίνης που σου χρεώνει μεταφορικά σε πράγματα που παραλαμβάνεις απο πρατήρια τους ?
    τελικά ολοι τους ειναι για τα σίδερα

  5. Τα ιδια ακριβως κανει σε ολους εγω συγκεκριμενα αγοραζω την καρτα των 10 ευρω και μου στελνουν στο κινητο μυνημα οτι εχετε 400 λεπτα δωρεαν ,δηλαδη περιπου 5,5 ωρες τον μηνα αλλα εγω επειδη δεν χρησιμοποιω και πολυ το κινητο μου αντε να μιλησω περιπου 2 ωρες τον μηνα,οταν περασει ο μηνας ασχετα εαν δεν εχω συμπληρωσει τα 400 λεπτα δωρεαν και απο αυτα εχω χρησιμοποιησει μονο τα 120 λεπτααρχιζουν τα μυνηματα δωσε αλλα 4,5 ευρω και και και συνεχεια,χωρις να μπορεσω να χρησιμοποιησω το κινητο μου.Κριμα κουλουβαχατα ουτε νομοι ουτε ασφαλεια του ψεκασμενου Ελληνα πολιτη

    1. δεν είναι το ίδιο αυτό που γράφετε εδώ με αυτό που καταγγέλλω παραπάνω κύριε. άλλο να σου στέλνει sms για προσφορές ανανέωσης χρόνου ομιλίας και άλλο να σου αλλάζει το πρόγραμμα αυτόματης ανανέωσης χρόνου ομιλίας με ακριβότερο πρόγραμμα και με λιγότερο χρόνο ομιλίας προς όλους χωρίς καν να έχει ενημερώσει τους καταναλωτές εγκαίρως (έστω αυτό…) ενημερώνοντας παράλληλα τους λόγους κατάργησης του αρχικού προγράμματος 450 λεπτών

      1. Αυτό δυστυχώς το κάνει συχνά και η cosmote τα τελευταία 2 χρόνια.

      2. H cosmote μέχρι και πριν 2 χρόνια είχε πρόγραμμα ομιλίας προς όλους για 1 μήνα μόνο με 5Ευρώ και από τότε έκανε συνέχεια αλλαγές χωρίς να ενημερώνει. Τώρα αυτό ισχύει μόνο για 15 μέρες. Το μηνιαίο πρόγραμμα τώρα της cosmote περιλαμβάνει πακέτα ομιλίας προς όλους και sms με 8,5 Ευρώ παρακαλώ. Δηλαδή μέσα σε 2 χρόνια το κόστος αυξήθηκε κατά 70% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Όχι μόνο η βόνταφον αλλά και οι άλλες εταιρίες το ίδιο κάναν, αλλά ενημέρωσαν. Τώρα αν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν; η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι!!! Κι αν υπήρχε δικαιοσύνη στο Ελλαδιστάν δεν θα τολμούσαν να το κάνουν γιατί ο εισαγγελέας θα τους έσχιζε! Τώρα…

  7. Παλιά η καρτοκινητή μπορούσε να ανανεωθεί κάθε χρόνο. Μετά το έκαναν εξάμηνο μετά τρίμηνο και κατάργησαν τις κάρτες των 5 και 10 ευρώ και τώρα το πήγαν στα 12 ευρώ. Τι απατεωνιά είναι αυτή. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι που έχουν το κινητό για ώρα ανάγκης και δεν κάνουν πολλά τηλέφωνα γιατί έχουν και το σταθερό. Κάποιος μπορεί να μας πει αν οι εταιρείες δικαιούνται να το κάνουν αυτό όποτε γουστάρουν.

  8. Ραγια καημενε μου Ραγια για σηκω το κεφαλι την δοξα που ειχες μια φορα αποκτησε την παλι…Ξυπνα καημενε μου ραγια ξυπνα να δεις την Λευθερια…

  9. Έπρεπε να τραγουδήσεις το “Μακεδονία ξακουστή” ντυμένος μακεδονομάχος και τότε θα σου έβαζαν το παλιό πακέτο.

    1. Μεγάλε αυτό το σχόλιο είναι συγκλονιστικό…!!!…

  10. Δεν κανετε κανενα πρωτοσελιδο εκει στο Μακελειο για το πιο εμφανες καρτελ στην χωρα,το καρτελ της καρτοκινητης? Ο κοσμος απο κατω βραζει και δεν ακουγεται κιχ στα ΜΜΕ λογω των τεραστιων διαφημιστικων πακετων. Δεν χρειαζεται και μεγαλη ερευνα,απλα βαλτε εναν δημοσιογραφο να διαβασει τα αντιστοιχα φορουμς και ειναι ολα εκει

  11. οικος ανοχής εχει γίνει η χωρα …
    οτι γουστάρουν κάνουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες κινητής ,
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ την καρτοκινητή η vodafone τών 5 ευρώ ,με ανομους τρόπους σχεδόν εχουν καταργήσει και αυτή τών 10 ευρώ ,τώρα το πήγαν 12 ευρώ, δηλαδή την καρτοκινητή την κάνουν σχεδόν σαν να εχεις ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ,ο ψευτοτσίπρας εκτός απο μακεδονία – αιγαίο – πετρέλαια ξεπουλά τα πάντα στη vodafone ,ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ – ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    1. Εδώ η vodafone παρακολουθούσε έναν πρωθυπουργό, δολοφόνησε τον υπάλληλό της τον Τσαλικίδη και το έκανε να φανεί αυτοκτονία, έχει βγάλει ύποπτες διαφημίσεις με σημαίες ανεξάρτητης Κρήτης κλπ κι ακόμα αλωνίζει. Στην κάρτα των 12€ για το πόπολο θα κωλώσει;;

Comments are closed.