28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Καταπέλτης ο Πειραιώς Σεραφείμ: Θέλουν να διαλύσουν το κράτος με πονηρό τρόπο – Θα πάρουν σειρά εικόνες και Σταυρός – Θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό έθνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αποκαλύψεις από τον Πειραιώς Σεραφείμ στη χθεσινή του συνέντευξη: Φτιάχνουν νέα γενιά εξάρτημα της παγκόσμιας δικτατορίας – Αποκαλύψεις πως με το μεταναστευτικό θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό έθνος

 

«Απεμπολούμε τα πρωτόκια αντί πινακίου φακής σε μια συγκεχυμένη και δυσδιάκριτη εποχή» ανέφερε εξαρχής με νόημα στην επίκαιρη συνέντευξή του στο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV» ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για την σχεδιαζόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Το Σύνταγμα δεν επιδέχεται αλλοιώσεις κατά την βούληση κάποιων» είπε ενώ ανέλυσε τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία.

Το πρώτο αφορά στο άρθρο 3 για τις σχέσεις της Πολιτείας με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο που η αλλαγή του θα επέφερε έναν τεκτονικό σεισμό. Είπε πως κάποιους τους ενοχλεί το όνομα του Χριστού και πως το άρθρο προστατεύει την ομοιογένεια του έθνους όχι του κράτους. «Η Ελλάς εξήλθε από 4 αιώνων δουλεία χάρη σε αυτήν την πίστη» τόνισε.

Οι συνέπειες θα είναι να δοθεί η ευκαιρία σε διάφορους “πρόθυμους” όπως τους χαρακτήρισε, αναφερόμενος και στο ίδρυμα Σόρος, να προσφύγουν στα δικαστήρια επί του κανονιστικού περιεχομένου του άρθρου 3 υπό την νέα του μορφή.

«Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν μπορούν απευθείας να πλήξουν το άρθρο 3 και να γκρεμίσουν τις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας» αποκάλυψε. Επίσης ως αποτέλεσμα όλων αυτών τόνισε πως «θα μπορεί ένας παράφρων Μητροπολίτης να εγγράφει τα περιουσιακά στοιχεία και να ιδρύει δική του εκκλησία δημιουργώντας σχισματικές καταστάσεις».

Δολία και πονηρά μεθοδία χαρακτήρισε το «ουδετερόθρησκο κράτος» για να αλλοιώσει την εθνική ταυτοπροσωπία των Ελλήνων.

Εξήγησε δε με ποιον τρόπο θα πάρουν σειρά οι εικόνες, ο Σταυρός, τα Θρησκευτικά κλπ. Στόχος είναι όπως είπε η αποκαθήλωση των συμβόλων και απομείωση του ομοθρήσκου από το ελληνικό έθνος και η δημιουργία μιας άνευρης, άθρησκης και ανερμάτιστης γενιάς που να μην έχει πνευματικές αναφορές.

Μια καινούρια γενιά χωρίς ηθικό περιεχόμενο που να είναι εξάρτημα στην παγκόσμια δικτατορία των αγορών.  

Το δεύτερο είναι το άρθρο 21 αναφορικά με το θέμα της οικογένειας και της σύνδεσής της με το έθνος. Και μίλησε για ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, χαρακτήρισε τραγική την ομοφυλοφιλία, μίλησε για παράθεση στην γενετήσια λειτουργία του ανθρώπου και είπε πως η σεξουαλικότητα δεν είναι καραμέλα, αλλά ιερά διαδικασία που ο Δημιουργός καθόρισε για να ενώνει τα δύο φύλα. Και έρχονται 50 βουλευτές να το θεσμοθετήσουν όλο αυτό.

Ανέφερε ακόμη πως μια οικογένεια που προέρχεται από την αλλοδαπή δεν επιτρέπεται να επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, διότι δεν συντείνει στην διασφάλιση ζωής του έθνους. Αποκάλυψε την δολιότητα του σχεδίου με βάση το οποίο θα έρχονται αλλογενείς οικογένειες θα εποικίζουν την χώρα και θα επέλθει εθνοτική αλλοίωση και διάλυση του ελληνικού έθνους. 

Είπε ακόμη πως η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται επαρκέστατα από το άρθρο 13. «Ως κράτος είμαστε ουδετερόθρησκο ως έθνος ομόθρησκο» διευκρίνισε.

«Μου κάνει εντύπωση πως Αριστεροί αποδέχονται μεθόδους που παραπέμπουν σε επιβολή συνείδησης!» ανέφερε και τόνισε πως θέλουν να αποκοπεί η Εκκλησία από τον δημόσιο βίο.

«Εθνικισμός είναι μια παθογένεια του εθνισμού γιατί όλοι που αγαπούν την πατρίδα τους δεν μισούν τις άλλες πατρίδες» επισήμανε με νόημα σε άλλο σημείο ενώ επιτέθηκε στους κυβερνώντες λέγοντας πως δηλώνουν διεθνιστές, πως δεν πιστεύουν στο έθνος και πως ισχυρίζονται όσοι διαφωνούν μαζί τους είναι «φασίστες».

Για τα εθνικά θέματα ανέλυσε τις απειλές από Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία και είπε πως σε αυτήν την κατάσταση προσπαθούμε να αποχαυνώσουμε τα παιδιά μας να μην έχουν εθνικά πρότυπα και ινδάλματα, γεγονός που χαρακτήρισε «τραγωδία αφόρητη», ενώ αποκάλυψε πως έγινε κληρικός γιατί τον είχε συνεπάρει ο Τέλος Άγρας που κρεμάστηκε από τους Βουλγάρους.

«Εμείς μεγαλώσαμε με ηρωικά πρότυπα. Τα σημερινά παιδιά μεγαλώνουν με τα σαπισμένα κακέκτυπα του διαδικτύου». 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «εισήλθε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο» το 2015, συνετρίβη στην πραγματικότητα και αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Ελλάς εξήλθε από 4 αιώνων δουλεία χάρη σε αυτήν την πίστη” τόνισε. Από τους ρωμαίους κατακτητές η Ελλάδα πότε απελευθερώθηκε? Και ποιός ήταν ο ρόλος της εκκλησίας τόσους αιώνες δουλείας ? Αν εξαιρέσεις την εξουσία της μαζί με τους αυτοκράτορες , τους έμειναν οι αυτοκρατορικές στολές και ονειρεύονται και την εξουσία για να μας γυρίσουν στων σκοταδισμό τόσον αιώνων , ουστ

  2. Και η Κρατούσα Εκλησσία, Γέροντα μου είναι ανευθηνη; όταν φέρνατε τον Παπα, και συμμετείχατε στο βλάσφημο Κολιμπάρι!!!
    Τι περιμένατε από τον Κύριο μας να μας πή μπράβο,;; Όταν ανεχεσθαι το ΠΣ των εκλησσιων και προεδρευτε εκεί…. Τι περιμένετε να μην δοκιμασθουμε, όταν παντρευετε κι βαπτιζετε μαζί, διακομωδοντας τα Αγία Μυστήρια, δεν θα πέσει φωτιά…. Καλή Αγία Σαρακοστή..

Comments are closed.