«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη συζυγοκτόνο στο Αιγάλεω – «Σχεδίαζε την εξόντωση του θύματος…»

Κοινοποίηση:
dikastirio-4

«Η δολοφόνος είχε προμελετήσει το έγκλημα, σχεδίαζε την εξόντωση του θύματος…». Με αυτά τα λόγια η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, δέχτηκε σήμερα ότι το περιβόητο έγκλημα στο Αιγάλεω που αφορά στη δολοφονία ενός 44χρονου άνδρα τέλεσε η σύζυγος του και σήμερα κατηγορουμένη στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό.

Το έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2012, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η κατηγορουμένη πυροβόλησε το σύζυγο της την ώρα που αυτός κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά τους και στη συνέχεια πέταξε το όπλο κάτω από τον καναπέ του σαλονιού και ξάπλωσε στο κρεβάτι του γιου της.

Λαμβάνοντας σήμερα το λόγο στο δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας, ήταν «καταπέλτης» για την κατηγορουμένη.

«Η δολοφόνος είχε προμελετήσει το έγκλημα. Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξόντωσή του. Όπως κάθε δολοφόνος, είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα» είπε στην αγόρευσή της στο δικαστήριο η εισαγγελική λειτουργός και συνέχισε: «Από τη μετέπειτα συμπεριφορά της κατηγορουμένης φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο… Η κατηγορούμενη γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της, γνώριζε πού είχε το όπλο του με το οποίο ήταν εξοικειωμένη».

Η δίκη συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: