Καταγγελία στην Κρήτη: Νοσοκομειακοί γιατροί λένε σε ασθενείς να μην εμβολιαστούν για τη γρίπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σοκάρει η καταγγελία του υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ότι νοσοκομειακοί γιατροί στο νησί αποτρέπουν ασθενείς από τον εμβολιασμό για τη γρίπη, τη στιγμή που καταγράφονται απανωτά κρούσματα σε σχολεία.

Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV δήλωσε ότι υπάρχουν γιατροί νοσοκομείων που όχι μόνο δεν εμβολιάζονται οι ίδιοι αλλά «αποτρέπουν ή δεν συστήνουν τον εμβολιασμό σε ευπαθείς ομάδες. Δυστυχώς έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας τέτοια περιστατικά». «Αυτοί οι συνάδελφοί είτε είναι επικίνδυνα αδαείς και άσχετοι, ή ασυνείδητοι. Σε κάθε περίπτωση, είναι επικίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε ο υποδιοικητής της ΥΠΕ Κρήτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα αγόρασε το κράτος και θέλει να τα πουλήσει στα κορόϊδα πριν λήξουν, τι δεν καταλαβαίνεις. Αυτοί που πεθάνανε ήταν άτομα με ιστορικό πνευμονίας και αδύναμο ανοσιοποιητικό. Φάτε υδράργυρο και άλλα χημικά για να θησαυρίζουν οι φαρμακευτικές. Εγώ έχω 2 χρόνια να πάθω απλό συνάχι, γρίπη με πυρετό ούτε που θυμάμαι πότε είχα τελευταία και έχω να κάνω εμβόλιο απο τα 12. Είναι εκμετάλλευση.

  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ…

Leave a Response