Καταγγέλλουν άγριο ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο» από ντελιβεράδες!

Κοινοποίηση:
1

Ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο από δύο ντελιβεράδες, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων. Οι τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με το Σωματείο, είναι «σοβαρά τραυματισμένοι».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο διανομέων εντός του νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς.

«Σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων,
Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Το Δρομοκαΐτειο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια «για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς». Έχουν γίνει «τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν φταίνε οι φύλακες αλλά οι άλλοι που για τα δικά τους κρυφά ποσοστά δεν έκαναν τον διακανονισμό επειδή ήταν μικρός σε απόδοση και έδωσαν εντολές να πάνε πεζοπορία τα παιδιά σε 400 στρέμματα να παραδώσουν ένα καφέ .Λαμόγια του δημοσίου είναι από πίσω .Ο σύλλογος γκαρίζει γιατί είναι όπως όλοι οι σύλλογοι γαϊδούρια .

  2. Χίλια μπράβο στους ντελιβεραδες!!! Χειρότερα καθίκια απ τους εργαζόμενους του Δρομοκαιτειου ούτε στις φυλακές δεν συναντας!

  3. ΤΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΙΣ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ

Leave a Response