Καταγγέλλεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ως “”πράκτορας μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας. Κάνει εξωτερική πολιτική για τις μειονότητες στην Ελλάδα. Υπέβαλε σέβη στο αφεντικό του τον Ερντογάν”!

Κοινοποίηση:
elpidoforos-erdogan_NY_25sep19a

Συνάντηση αρχιεπ. Ελπιδοφόρου με το ”αφεντικό”, πρόεδρο Τουρκίας, Ερντογάν

O αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το ”αφεντικό”, τον πρόεδρο της Τουρκίας (βράδυ 25 Σεπ. ’19) στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Νέα Υόρκη, γιά να του υποβάλει τα σέβη του ”και να τα πουν”. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο στην Αρχιεπισκοπή γιά να υποβάλει τα δικά του δουλοπρεπή σέβη στον Ελπιδοφόρο. ‘Ετσι, γιά να ξέρουμε τι ρόλο παίζουν οι νεογενίτσαροι του Πατριαρχείου, τι ρόλο παιζει η ”θυγατρική” του, ”εμπορική επιχείρηση Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ”, που ”ανήκουν” και γιατί κατάστρεψαν την ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ, με την ανοχή ηλίθιων και ξεπουλημένων ελληνικών κυβερνήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η ΕΙΔΗΣΗ: Ερντογάν και Ελπιδοφόρος -σύμφωνα με την ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής- συζήτησαν επίσης, για θέματα που αφορούν στις ”μειονότητες σε Ελλάδα και Τουρκία”!!! Ποιός έδωσε το δικαίωμα στον αρχιεπίσκοπο να συζητά γιά ”μειονότητες στην Ελλάδα”;;; Τελικά, ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί;;;
Σημ.: Θυμίζουμε ότι ο Ελπιδοφόρος έχει καταγγελθεί δημόσια και γραπτά, από ιστοσελιδα Βετεράνων ΗΠΑ, ως ”πράκτορας μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας”.

Από το www.kalami.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αληθεια ο τζερονιμο επι συριζα ολο με με κυβερνητικους συνετρωγε και χαριεντιζοταν. τωρα που εξαφανιστηκε

  2. Ανεκαθεν……. το παπαδαριο στην αμερικη εκτελουσε χρεη πρακτορα για τις ξενες δυναμεις , Ολες εκτος απο την Ελλαδα φυσικα .Γιατι πεφτουμε απο τα Συννεφα;;;

  3. Καλά όταν εγώ τα έλεγα με λέγανε τρελή !!! Τουλάχιστον τώρα θα φοράει το κουστουμάκι του με την άνεση του… και όσο σκέφτομαι ότι θα είναι ο διάδοχος του μπαρτόλομιου… μακάρι να μεσιτευσει ο Θεός να απαλλαγούμε από δαύτους !!! Θελουμε ιεράρχες και οχι μοντέλα !!!

  4. Τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα….Εδω ζησαμε σχεδον 400 χρονια σκλαβιας γιατι δεν τους αρεσε η “τιαρα του παπα”….και προτιμουσαν λεει το σαρικι του σουλτανου….Αλλα μετα …οχι οχι…εσωσαν το εθνος ….εσωσαν την γλωσσα …μας “εσωσαν” γενικως….χαχαχαχαχαχα Αντε και καλα ξυπνητουρια…

  5. Φάνηκε η κορυφή του παγόβουνου!
    Εάν γινόταν μια σε βάθος έρευνα, θα προέκυπτε ότι διαχρονικά
    σε όλες τις εποχές, τα ιερατία ήταν υπέρ τουρκίας και κατά της Ελλάδας.
    Αλλά ποιος να τολμήσει?

  6. Το Πατριαρχειο ειναι ξεπουλημενο στην Αμερικη.Υπηρετει καθαρα κι ολοκληρωτικα τα συμφεροντα της Νεας Ταξεως Πραγματων στην περιοχη και τον κοσμο.Ο ιδιος ο αειμνηστος Πατριαρχης Δημητριος,προκατοχος του νυν,θρυλούται πως ειχε ομολογησει:”το Πατριαρχειον ελεγχεται υπο σκοτεινων Δυναμεων…”.Βλ.προσφατες εξελιξεις στο Ουκρανικο κτλ κτλ κτλ….

Comments are closed.