Καρατζαφέρης: Κλείνει την 1η Ιανουαρίου το AΡT μετά το πρόστιμο των €150.000 – Θα πάρω ντουντούκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας»
Το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού ART μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως είπε από την εκπομπή του που μεταδόθηκε την Κυριακή είναι «ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε, επίσης, ότι «εγώ νοιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση».

Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου είπε ότι «υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το ART».

«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος προανήγγειλε ότι «θα πάρω ντουντούκες και θα οργώνω την Ελλάδα, δεν θα αφήσω την Ελλάδα στη μπολσεβικική νοοτροπία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτος ο γερος δεν εχει 1.6 εκατομυρια σε οφσορ; Ας βγαλει απο εκει να πληρωσει το προστιμο.

  2. κλεισε εσυ το καναλι και θα σου στελνουμε ζελεδακια μολλερς
    δεν θα μας λειψεις ΚΑΘΟΛΟΥ!

  3. Ότι κι αν κάνουν μπροστά τους θα τον βλέπουν. Εδώ δε μάσησε στις εποχές Ανδρέα και κουτσογιωργα με τα μπολσεβικακια Θα κολλήσει; προεδραρα γερά και όταν με το καλό έρθουν οι εκλογές θα ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ με όλους μια και καλή. Τα ωραία έρχονται.

  4. καθιστε μην δουμε καμια μεταγραφη τυπου τατσοπουλου στο αρτ με ανταλλαγμα παραγραφη προστιμου

  5. Ψηφισες μνημονιο στηριξες μνημονιακη κυβερνηση αρα στηριξες ανθελληνικη κυβερνηση ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Ας προσεχες Γιωργακη ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΧΡ.ΑΥΓΗ

  6. Ο ΜΟΥΛΟΣ με τις offshore θα κλείσει το τσοντοκαναλο του; Εδώ γελάμε…

    1. Ου να μου χαθείς αριστερή κοπρια!!!

  7. Καλά να πάθεις τραπεζιτογλυφτη ήθελες και Παπαδημα… Τις κότες στο τέλος τις τρώνε και ισχυει και για τα ψευτοπατριωτικα κινήματα κόμματα στην Ελλάδα…. Ο Λ Α ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

  8. Σωπα μωρε που θα κλεισει οριστικα το ΑΡΤ.Απλα θα το μεταβιβασει σε κανενα αλλον ο Καρατζαφερης,σε καποιον αχυρανθρωπο,θα αλλαξει και ΑΦΜ και ονομα,κι ολα καλα.

Comments are closed.