Καραβόμυλος: Δεν κάνουν πίσω οι κάτοικοι! ΟΧΙ ΣΤΟ HOT SPOT! Μαύρες σημαίες, ομάδες περιφρούρησης και κλείσιμο της εθνικής οδού για να μπλοκάρουν την εγκατάσταση λάθρο στο χωριό τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τι αποφάσισαν στη λαϊκή συνέλευση που έγινε χθες βράδυ στην πλατεία…

Δεν κάνουν πίσω οι κάτοικοι του Καραβομύλου και της Ανατολικής Φθιώτιδας στο θέμα της δημιουργίας hot spot μέσα στο χωριό τους και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο καυσίμων «Γεώργιος Παπαποστόλου».

Σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) στην πλατεία Καραβομύλου, πήραν μέρος εκατοντάδες κάτοικοι, ανάμεσά τους και η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Οι κάτοικοι δε δέχονται τις ειλημμένες αποφάσεις του Υπουργού, ενώ δεν πιστεύουν τις υποσχέσεις του σχετικά με τη διαλογή και τον αριθμό των προσφύγων.

Γενικότερα αξιολογούν ως πρόχειρη λύση τα σχέδια του αρμόδιου υπουργείου που δε λαμβάνει υπόψη την τοπική κοινωνία και τις παρενέργειες που θα φέρει στην ανάπτυξη του τόπου.

Δυναμικές κινητοποιήσεις

Όπως ειπώθηκε στη συγκεκριμένη συνέλευση, οι κάτοικοι φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κλείσιμο της εθνικής οδού αλλά και του λιμανιού της Στυλίδας, ενώ ο δρόμος και το στρατόπεδο θα παραμείνει αποκλεισμένος με βάρδιες προκειμένου να μην προχωρήσουν τα σχέδια Χρυσοχοΐδη.

Γενικότερα συμφώνησαν σε μαζικές, δυναμικές κινητοποιήσεις αναγκάζοντας το υπουργείο να αλλάξει τα σχέδια που έκανε ερήμην των κατοίκων και της τοπικής κοινωνίας. Μαύρες σημαίες θα τοποθετηθούν επίσης στα μπαλκόνια των σπιτιών σε ένδειξη διαμαρτυρίας και διάθεση για αγώνα.

Δείτε βίντεο με τις αντιδράσεις των κατοίκων από το stilida.com:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Τη ψηφίσατε πατριώτες τον Ιούλιο ?
  Δώσατε τη δυνατότητα στη Χ.Α να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση για να σώσουμε ότι σώζεται ?
  ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ
  Το ένα σας ξίνιζε το άλλο σας βρώμαγε.
  Τώρα πέταξε το πουλάκι.
  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
  Ακόμα δεν είδατε τίποτα.

 2. Τι ψήφισαν οι «τοπικές κοινωνίες»????
  Γιατί βγαίνετε στους δρόμμους, την στιγμή που οι ίδιοι τους φέρνετε με την ψήφο σας?

 3. Επί τέλους μια αντίδραση από την τοπική κοινωνία. Μακάρι να είναι το έναυσμα και για άλλες παρόμοιες. Κανείς δε θέλει τους αλλοδαπούς και με το ζόρι προσπαθούν να τους εντάξουν στην επαρχία, για να αλλοιώσουν τα ήθη και έθιμά μας, τα εκλογικά αποτελέσματα κλπ κλπ

 4. Εξω οί ασιάτικες ορδές οί εισβολεις από τόν Καραβά καί από τήν Ελλάδα.Κάνετε οδοφράγματα
  σέ όλη τήν περιοχή.Οί λάθροι είναι πεσκέσι τού Κούλη καί τής ΕΕ.
  Γιάννης Λάκων

Leave a Response