Καν’ το όπως ο Μπέκαμ! Τι πλαστικές κάνουν συνήθως οι άντρες!

Κοινοποίηση:
mpekam

Η εικόνα του σύγχρονου άνδρα, διαφέρει κατά πολύ από την προηγούμενη 20ετία. Δεν αισθάνεται μόνο πιο νέος και πιο δυναμικός μετά τα 50 αλλά, δείχνει και έτσι.

Δεν είναι μόνο το λάιφ στάιλ που κάνει το ισχυρό φύλο να ξεκινά από τα 40 την μερική αναστήλωση…Καταλαβαίνουν πως για να διατηρηθούν γοητευτικοί και ακμαίοι,δεν μπορούν να αρκεστούν στα συμπληρώματα διατροφής και στο γυμναστήριο. Χρειάζονται μικρές παρεμβάσεις από χέρια ειδικών, ώστε  ή να διορθώσουν τις ατέλειες που «χαλάνε» την εικόνα τους ή να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου.

Οι νέες μέθοδοι, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Συχνά, η επίσκεψη σε έναν πλαστικό χειρουργό δεν είναι μόνο από  ματαιοδοξία, αλλά από ανάγκη. Σοβαρά προβλήματα όπως  ουλές από ατυχήματα, η γυναικομαστία ή ζητήματα γεννητικών οργάνων,είναι η αφορμή για την πρώτη επίσκεψη και το χτίσιμο της εμπιστοσύνης. Το 50% των ανδρών, πηγαίνουν συνειδητά χωρίς παρότρυνση από τρίτους. Το 30% μετά από προτροπής της γυναίκας ή της συντρόφου τους και το 20% μετά από συμβουλή φιλικού προσώπου.

Ενώ οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις για τους άνδρες σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστικών, όπως αναφέρει το capital.gr είναι:

Μύτη
Κοιλιά
Μεταμόσχευση μαλλιών
Αυξητική πέους (τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ το ποσοστό στις νεαρές ηλικίες, περίπου 6 στους 10 επιλέγουν τέτοιου είδους επέμβαση)
Πηγούνι
Βλεφαροπλαστική
Face lift
Λιποαναρρόφηση (8 στους 10 άντρες που πάνε στον πλαστικό, κάνουν αυτή την επέμβαση)
Καν’ το όπως ο Μπέκαμ

Στην περίπτωση που το ζητούμενο, δεν είναι να παρέμβετε ακραία στον εαυτό σας, απλώς, συζητήστε το με τον γιατρό σας, ώστε  να σας υποδείξει τι είναι προτιμότερο να γίνει με βάση τις ανάγκες σας, χωρίς να υπάρχει αλλοίωση των χαρακτηριστικών σας.

Για παράδειγμα, ο  David Beckham συχνά, επωφελείται από ενέσιμες θεραπείες, που δεν τον παραμορφώνουν, αλλά τον κάνουν απίστευτα γοητευτικό. Ο ίδιος, το έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε: «Δεν συμφωνώ με το Botox miss … αλλά θα το πάρω ως συμπλήρωμα.»

Το «συμπλήρωμα», δεν είναι άλλο από το μαγικό ραβδάκι στα χέρια του πλαστικού, ο οποίος, αφήνει -μερικώς- τις γραμμές έκφρασης. Εξακολουθούν να υπάρχουν ρυτίδες, γύρω από τα μάτια, όταν χαμογελά, αλλά και «σταθερές» γραμμές στο μέτωπο ηπιότερες και λιγότερες σε σχέση με την ηλικία του.  Κανένας δεν είναι τόσο αφελής, ώστε να αποδώσει την νεανική όψη του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν επιχειρηματία σε καλή ενυδατική κρέμα.

Έχει παρέμβει «βελούδινα» και στο πρόσωπο και στο μέτωπο, αλλά και ανάμεσα στα φρύδια. Το πρόσωπο είναι  λαμπερό και φρέσκο, ίσως, με δικά του βλαστοκύτταρα. Ο ίδιος δεν το έχει παραδεχθεί. Σίγουρα, υπάρχει μια… παρέμβαση,καθώς το δέρμα του φαίνεται λαμπερό και φρέσκο  και σίγουρα αυτό γίνεται  λίγες εβδομάδες προτού εμφανιστεί σε κάποια εκδήλωση.

k1

Δειτε τον από εκδήλωση της βρετανικής Vogue

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: