Καντέρ: “Υπάρχει πιθανότητα να σκοτωθώ λόγω του μανιακού δικτάτορα Ερντογάν”

Κοινοποίηση:
kanter

Ο Ενες Καντέρ τόνισε ότι δεν θα πάει στο Λονδίνο για να αγωνιστεί στο παιχνίδι των Νικς με τους Γουόριορς, γιατί μπορεί να τον σκοτώσει ο Ερντογάν.

 

Οι Νικς θα αγωνιστούν με τους Γουόριορς στο Λονδίνο στις 17 Ιανουαρίου, ωστόσο θα παραταχθούν χωρίς τον Καντέρ. Ο Τούρκος σέντερ τόνισε ότι δεν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, γιατί μπορεί να τον σκοτώσει ο Ερντογάν.

Ο Κάντερ θεωρείται από το καθεστώς Ερντογάν ως εχθρός του τουρκικού κράτους, λόγω της πίστης του στον αντίπαλο του Τούρκου προέδρου στον Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Είπα στην ομάδα ότι δεν θα πάω στο Λονδίνο, εξαιτίας του τρελού τρελού Τούρκου προέδρου. Υπάρχει πιθανότητα να σκοτωθώ εκεί έξω. Δεν θα πάω, θα μείνω εδώ, θα προπονηθώ εδώ. Είναι στενάχωρο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα του να κερδίσει, αλλά δεν μπορώ εξαιτίας ενός τρελού, μανιακού δικτάτορα. Είναι λυπηρό. Μπορώ να σκοτωθώ εύκολα στο Λονδίνο», δήλωσε ο Τούρκος ψηλός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ελα εδώ με τον φίλο σου τον ”Γιάννη”.Θα σου δώσει άσυλο και ιθαγένεια ο Τσίπρας.Θα παίξεις στον ΠΑΟ και αν δεν ”τραυματιστείς” θα παίξεις και στην εθνική μας.Αμ πως…Τα΄κοσες πολί μο;

Comments are closed.