Καλά ρε Αποστολάκη τον Τσιρώνη δεν τον άκουσες; Αποστολάκης για Ακάρ: “Θα πρέπει να σοβαρευτούν και να ξέρουν τι λένε”

Κοινοποίηση:
C7822626-42E2-D4DD-5F12-351C800D260D

Τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ , σχετικά με το Αιγαίο και την Κύπρο σχολίασε ο υπ. Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Πριν αναφέρουμε τα όσα είπε ο ΥΠΕΘΑ του έχουμε ένα ερώτημα, άκουσε αυτά που είπε ο βουλευτής Τσιρώνης, της κυβέρνησης που υπηρετεί, ότι δήθεν το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι λες ρε ΤΣΙΡΑΚΙ του ΣΥΡΙΖΑ;;; Σε εντεταλμένη αποστολή ο Τσιρώνης: «Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Aν ναι περιμένουμε μια απάντηση και για αυτό κύριε Υπουργέ!

«Παρόλο που είμαστε σε περίοδο που αγωνιζόμαστε να βρούμε τρόπους για να χαμηλώσει η ένταση, μας ξαφνιάζουν με κάτι καινούριο, με πράγματα που δεν βασίζονται στη λογική», σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο κύριος Αποστολάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Η αρχή της Ελλάδος είναι ότι σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες. Όταν οι αρχές αυτές αμφισβητούνται θα πρέπει να προβληματιστούμε. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να δώσω σοβαρότητα σε τέτοιες δηλώσεις. Θα πρέπει να σοβαρευτούν και να ξέρουν τι λένε. Να μην πετάνε ρουκέτες για εντυπωσιασμό».

Ο Χουλουσί Ακάρ είχε προβεί νωρίτερα σε πρωτοφανείς προκλητικές δηλώσεις: «Μας ανήκει και η θάλασσα και ο βυθός. Οι θάλασσες! Η Μαύρη θάλασσα, το Αιγαίο, η ανατολική Μεσόγειος και μέσα σε αυτά και η Κύπρος. Έτσι λοιπόν αυτές οι περιοχές είναι στο περιβάλλον του ενδιαφέροντός μας και είναι περιοχές που είμαστε υπεύθυνοι για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη και την ηρεμία».

Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας μάλιστα έγιναν ενώ βρισκόταν στην Τουρκία ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και λίγες ώρες αφότου είχε δηλώσει πως η Τουρκία έχει δικαιώματα, αφού έχει «τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. συριζοναύαρχε εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχος σου ο ναύαρχος (ΤΘ)…

Comments are closed.