«Και παντρεμένος μασκαράς, κι ανύπαντρος ρεζίλι». Έτσι παντρεύονται, έτσι θα κυβερνήσουν τα ψηλολέλεκα φιλελέδια; Με φερτά και μεταχειρισμένα «υλικά»; Γέλασε ο κάθε πικραμένος στο γάμο της πρώην του γλεντζέ χρεωκοπημένου φίλου του Λαλιώτη. «Μαυραγορίτες», κλέφτες, «μπαμπουίνοι» και κάτι σταφιδιασμένες με βελέντζες, έκλεψαν την παράσταση των σούργελων

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
–ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είναι μασκαριλίκι πραγματικά να παντρεύεσαι μια γυναίκα 50 χρονών με 3 παιδιά αλλά ο καθένας στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον.

    1. Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν σου τύχαινε μια γυναίκα σαν την Μπαλατσινού θα σε χαλούσε ε;

Leave a Response