Κάτι μεγάλο χτύπησε την Σελήνη ενώ κάτι μεγαλύτερο υπάρχει εκεί έξω που μας κρύβουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
SIMPAN

Παράξενες συμπτώσεις, αλλόκοτα περιστατικά και μυστηριώδη επεισόδια συμβαίνουν τελευταία στον κόσμο και κάνουν τους συνωμοσιογράφους να παραληρούν βγάζοντας θεωρίες που άλλοι τις βρίσκουν ως ανυπόστατες και άλλοι ως την μοναδική εξήγηση.

 

Πριν λίγες μέρες, ένας ερασιτέχνης αστρονόμος φωτογράφισε ένα εκτυφλωτικό φως να «χτυπάει» το φεγγάρι σαν να υπήρξε μία τεράστια σύγκρουση. Ανέβασε το βίντεο στο YouTube, το οποίο έγινε viral αμέσως και ξαφνικά το video «έπεσε» καθώς και όλα όσα μοιράστηκαν το περιεχόμενο. Γενικότερα, υπήρξε μία σιγή στην διάσημη πλατφόρμα.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε μία θεωρία συνωμοσίες, ότι αυτό που φωτογραφήθηκε δεν ήταν τυχαίο αλλά ότι η «διακοπή» έγινε επίτηδες για να μην γνωστοποιηθεί περισσότερο εκείνο που καταγράφηκε και έμοιαζε με τεράστια έκρηξη στον δορυφόρο.

Το μυστήριο ενισχύθηκε από το κλείσιμο και την εκκένωση του παρατηρητηρίου SunSpot (National Solar Observatory), τον Σεπτέμβριο, από τις πρόσφατες μυστηριώδεις δυσλειτουργίες των τηλεσκοπίων Hubble και Chandra X Ray, το «μπλακ άουτ» του Curiosity Rover στον πλανήτη Άρη που έπαψε να μεταδίδει.

Παράλληλα, ο Τραμπ πιέζει για αύξηση του προϋπολογισμού στο Γραφείο Συντονισμού Πλανητικής Άμυνας της NASA (Planetary Defense Coordination Office – PDCO), όπως αναφέρει το politico.com, για την απειλή των αστεροειδών.

Είναι η ανθρωπότητα απροετοίμαστη για ένα καταστροφικό γεγονός;

Μήπως, τελικά, υπάρχει κάτι μεγάλο στο διάστημα που δεν θέλουν να ξέρουμε;

Θέλουν να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από κάτι που δεν γνωρίζουμε ακόμα; Και τι μπορεί να είναι αυτό; Εξωγήινοι; Αστεροειδείς; ή κάτι άλλο;

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: