Κάνει το “μπαμ” ο Μαρινάκης: Μεταγραφή βόμβα, από την Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση:
marinakis_oly_1

Μία σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να κλείσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της «As». Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον

Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ο Βέλγος διεθνής, παρότι το Νοέμβριο κλείνει τα 34 και έχει «βαρύ» ιστορικό τραυματισμών, αποτελεί σίγουρα πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα και ενδεχόμενη μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «As», σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να πειστεί ο ποδοσφαιριστής έχει διαδραματίσει ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βερμάελεν αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από το 2014, με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17, όταν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ρόμα. Έχει παίξει επίσης σε Άγιαξ και Άρσεναλ και έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα (τέσσερα στην Ισπανία κι ένα στην Ολλανδία), πέντε κύπελλα (δύο στην Ολλανδία, δύο στην Ισπανία κι ένα στην Αγγλία), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα. Έχει χριστεί 70 φορές διεθνής με την εθνική Βελγίου και ήταν μέλος της αποστολης στο περσινό Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την τρίτη θέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πέρυσι τον Τουρέ 35 φέτος τον άλλο από Τουρκία 35 τώρα ετούτον 34.
    Να δούμε τι άλλη σαβούρα θα βρεί.Μπορεί να ακούσουμε και για κανέναν συνταξιούχο 40άρη. Τα πρόβατα να δουλεύουμε να ακολουθούν το τσομπάνη και μια χαρά.
    Δεν είχε το εύκολο χρήμα από τσάμπιονς ληγκ δύο χρόνια και έχασε τα αυγά και τα καλάθια.

  2. Πρωθυπουργός θα γίνει ότι γουστάρει θα κανει

  3. ΜΕΛΙΣΣΣΑΝΙΔΗΣ=ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΒΟΥΡΑ

Comments are closed.