ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τους εργαζομένους του Αττικόν! «Δεν πάει άλλο – Κινδυνεύουν ζωές»

Κοινοποίηση:
096a9db86149d38558cdfc0c733b2930_XL

Από τις 4 το μεσημέρι η γενική εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ έχει μπλοκάρει. Έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες αλλά και τα «ράντζα» στους διαδρόμους (αυτά που ονομάζουν επικουρικές κλίνες)!

Ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ. Πως να συνεχιστεί η γενική εφημερία μέχρι αύριο το πρωί; Δεν πάει άλλο! Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση.
Έχουμε προειδοποιήσει κατ΄ επανάληψη για το αδιέξοδο της γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, έχουμε προτείνει λύσεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Κυβέρνηση, υπουργοί, περιφέρεια, εισαγγελείς κάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι τραβάνε οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ!

Κινδυνεύουν ζωές! Να ληφθούν έκτακτα μέτρα τώρα με ευθύνη του Υπ. Υγείας και του ΕΚΕΠΥ για τη γενική εφημερία.Το ΕΣΥ οφείλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα.
Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.

ΑΤΤΙΚΟΝ
“H ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ενα απο τα χειροτερα νοσοκομεια της Αττικης ειναι το Αττικον.
    Ειναι και πανεπιστημιακο τρομαρα τους…

  2. Αμα σταματησουν οι πανεπιστημονες καθηγηταδες του «Αττικου» να γεμιζουν κρεβατια με πελατακια πριν την εφημερια,θα διορθωθει η κατασταση καπως.Ολα τα νοσοκομεια εχουν προβλημα,αλλα οι καθηγηταδες στο Αττικο ειχαν μαθει μεχρι το 2011 να το εχουν σαν ιδιωτικο (ενα δημοσιο νοσοκομειο που πληρωθηκε απο τους φορολογουμενους) και να φερνουν μονο πελατακια,γιατι τοτε δεν εφημερευε το «Αττικο».Και σημερα συνεχιζουν την ιδια τακτικη.

Leave a Response