ΚΑΤΑΘΕΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗ ΒΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
shutterstock_1431819833

Τα πάνω κάτω φέρνει η ανεπάντεχη κατάθεση «βόμβα» της αδελφής της 22χρονης από το Ηράκλειο, η οποία κατηγορεί τον πατέρα της ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών!

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, που ήταν η πρώτη στην οποία η 22χρονη είχε εκμυστηρευτεί την κόλαση που ζούσε στα χέρια του 52χρονου πατέρα τους, κατέθεσε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης και έδωσε μία εκδοχή διαφορετική από όσα είχε καταθέσει τον Οκτώβριο του 2017 ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, που είχε καταδικάσει πρωτόδικα τον 52χρονο σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών!

«Τα έκανε όλα για ένα καπρίτσιο» είπε για την αδελφή της κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης, σοκάροντας το ακροατήριο, ενώ ισχυρίστηκε ότι το θύμα τη χρησιμοποίησε για τη χειραφέτησή της.

«Όσα λέει είναι όλα ψέματα. Όλα ξεκίνησαν από ένα καπρίτσιο και λόγω του υπέρμετρου εγωισμού της δεν έχει το σθένος να τα ανακαλέσει. Θα ήταν ολέθριο σφάλμα να έρθω σήμερα εδώ και να επαναλάβω όσα είχα πει αρχικά. Είδα κάποια πράγματα και κατάλαβα ότι ήταν λάθος μου να πιστέψω την αδελφή μου» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, προκαλώντας σάλο.

Ήταν αυστηρός

Η κοπέλα ήταν χειμαρρώδης και, σύμφωνα με το cretalive.gr, εξήγησε ότι ο πατέρας τους ήταν αυστηρός και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε μιλήσει άσχημα στην 22χρονη, την οποία απέτρεπε από το να δημιουργεί πολλές σχέσεις.

Η μάρτυρας είναι εκείνη που είχε μιλήσει σε κατάσταση σοκ στη μητέρα τους μετά όσα της είχε αποκαλύψει η μικρή της αδελφή το 2015, δηλαδή λίγο αφότου είχε ενηλικιωθεί.

Η μητέρα με τη σειρά της είχε προχωρήσει σε καταγγελία και έτσι η υπόθεση βγήκε στο φως. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η 22χρονη είχε περιγράψει συναισθηματικά φορτισμένη όσα φρικιαστικά είχε βιώσει από την τρυφερή παιδική ηλικία της, με την υπεράσπιση του κατηγορουμένου να αντικρούει τους ισχυρισμούς της, κάνοντας λόγο για «αποκυήματα της φαντασίας». Χθες ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης και η δίκη διακόπηκε για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Το βαρύ κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο 52χρονος είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη μικρότερη κόρη του πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Εκείνο το καλοκαίρι ο 52χρονος φέρεται ότι οδήγησε την ανήλικη κόρη του στο κρεβάτι και ήρθε σε επαφή μαζί της με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να μάθει για τον σαρκικό έρωτα και να μην έχει περιέργεια, ώστε να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους. Από τότε, σύμφωνα με την κοπέλα, αυτό γινόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα και συνεχίστηκε ώσπου μίλησε στην αδελφή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. παίζει να είναι μούφα η καταγγελία αλλά αυτός έχει ήδη εξευτελιστεί και ίσως βιαστεί στις φυλακές. Θυμίζει εκείνον τον ψεύτη που έλεγε για το ολοκαύτωμα και τους φούρνους και όταν απεκαλυφθη είπε ότι δεν έλεγε ψέμματα απλά ήταν η φαντασία του που τον μπέρδεψε….πόσοι εχουν καταστραφεί έτσι…..ειδικά όταν υπάρχουν οικονομικά στην μέση.

Comments are closed.