ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ! Ο Αποστολάκης «έγραψε» τον Γεωργιάδη: Δεν σου απαντάω, δεν δέχομαι μαθήματα ήθους

Κοινοποίηση:
ecbb815d-dbd3-4945-8cf4-3d6940a369ca_747547-1-630x400

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που περιλαμβάνει διατάξεις για τους ανυπότακτους και τους αντιρρησίες συνείδησης.

«Είναι κρίμα η θητεία του υπουργού να συνδεθεί με αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης… προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει το νομοσχέδιο αυτό.

Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν είναι δυνατόν «ο ναύαρχος Αποστολάκης, το βατράχι, να φέρνει διατάξεις για να υπηρετούν λιγότερο και στο Δήμο που ανήκει η γειτονιά τους, οι αντιρρησίες συνείδησης, ενώ το ποιος θα κρίνεται ανυπότακτος να το καθορίζει επιτροπή στην οποία οι στρατιωτικοί δεν θα είναι πλειοψηφία».

Ο κ. Αποστολάκης απάντησε με απαξιωτικό τρόπο προς τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι δεν θα σηκώσει το γάντι και πως «δεν δέχεται μαθήματα ήθους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Φυσικά και δεν δέχεται μαθήματα ήθους ο κολογλύφτης των συριζαίων, γιατί είναι «ανήθικος» και γελοίος! Καλά να πάθει όμως και ο Άηδονις που όλο εκθείαζε τους καραβανάδες και τώρα τα ακούει! Όσο για το «βατράχι», το τι κοροϊδία πέφτει σε όσους ήταν «βατράχια» και το παίζαν σπουδαίοι είναι το κάτι άλλο. Τώρα όσοι ήταν «βατράχια» το κρύβουν γιατί ντρέπονται μην τους πουν «αποστολάκηδες», αλλά δυστυχώς για αυτούς όλοι «αποστολάκηδες» είναι. Όμως η κατάντια του αποστολάκη είχε και ένα καλό, μια και ο κόσμος είδε τι είναι οι καραβανάδες που τάχα μου θα υπερασπίζονταν την πατρίδα, και κάτι Γεωργιάδηδες αλλά και οι βουλευτές της ΧΑ, μας τους είχαν αγιοποιήσει!!! Τώρα φάτε τους στην μάπα!

Leave a Response