Θρίλερ με Καλάθη στον Παναθηναϊκό: Όλη η αλήθεια για το “διαζύγιο”! Μένει τελικά στο τριφύλλι;

Κοινοποίηση:
d2cc2e_3

Ο Νικ Καλάθης ζήτησε λίγο παραπάνω χρόνο για να δώσει την τελική του απάντηση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους για 3 χρόνια και το Eurohoops αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης από εδώ και πέρα.

 

Ο Ελληνοαμερικανός πόιντ γκαρντ, αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται την άποψη που επικρατεί στο “τριφύλλι” μετά την συνάντηση των Πασκουάλ-Δ. Γιαννακόπουλου, πως δεν πρέπει να εξελιχτεί σε σίριαλ το όλο θέμα και το πόσο σημαντικό είναι για τον σχεδιασμό της ομάδας να έχει το συντομότερο δυνατό την απάντηση του παίκτη που εξελίχτηκε σε ηγέτης της ομάδας φέτος, ωστόσο θα ήθελε 2-3 μέρες ακόμα, προκειμένου να ζυγίσει όλα τα τελευταία δεδομένα… Όμως στον Παναθηναϊκό δεν έμειναν ικανοποιημένοι από αυτή την τοποθέτηση της μεριάς του παίκτη.

Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι… πρώτον έχουν υπερβεί τα όρια τους προσφέροντας του συμβόλαιο με ηγεμονικούς οικονομικούς όρους, που παρόμοιο του δεν έχει υπάρξει κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό ούτε για τον μεγάλο αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη, ούτε για τον Βασίλη Σπανούλη.

Και δεύτερον… πιστεύουν ότι η πλευρά του Καλάθη είχε τα χρονικά περιθώρια να απαντήσει εντός του επιθυμητού χρονικού ορίου που έχουν θέσει οι πρωταθλητές, δεδομένου πως γνώριζε την πρόταση πολύ καιρό πριν το πέρας των τελικών και μάλιστα είχε δεσμευτεί ότι θα έδινε την απάντηση του μέσα στις επόμενες μέρες από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τριφυλλιού, καθώς ήθελε να γνωρίζει και το αποτέλεσμα της μάχης για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι, πλέον, οι “πράσινοι” εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν χωρίς αυτό να σημαίνει, πως η πρόταση προς τον διεθνή πλέι μέικερ έχει αποσυρθεί από το τραπέζι.

Όμως, αν προχωρήσουν άλλες υποθέσεις με ακριβά συμβόλαια τότε αυτό μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον, αφού στο τριφύλλι έχουν αποφασίσει να κινηθούν για να δημιουργήσουν άμεσα το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σε αυτό θα έχει θέση κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου τον οποίο επιθυμούν οι “πράσινοι” να εντάξουν στο ρόστερ τους, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστούν τουλάχιστον έναν πρωτοκλασάτο Έλληνα παίκτη, αν αποχωρήσει ο Νικ Καλάθης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: