Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν 29χρονο στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
elas-2_copy

Έναν 29χρονο άνδρα μαχαίρωσαν πριν από λίγο τέσσερα άτομα, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο αντιεξουσιαστικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival.gr, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος είναι γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.


elas-2_copy

elas-3_copy

elas-1_copy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν αναρχικοί με την έννοια που νομίζουν ορισμένοι, υπάρχουν σοροπαράσιτα δολοφόνοι-εγκληματίες. Αν είναι δυνατόν να μαχαιρώνεις κάποιον μέσα στην πατρίδα του επειδή στηρίζει την πατρίδα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη, γιατί αν γινόταν απο Έλληνες πατριώτες το ίδιο θα τους τιμωρούσαν με την χειρότερη ποινή που θα μπορούσαν να δώσουν. Επειδή αυτοί φοράνε την μάσκα του αναρχικού αλλά είναι παρακρατικές κουράδες θα τους χαϊδέψουν, άρα ο αρχιτρομοκράτης είναι το ίδιο το κράτος σε όλες τις μορφές εξουσίας.

  2. Οι φασίστες συνήθως να μαχαιρώνουν (βλέπε δολοφονία Λουκμάν), όχι οι αναρχικοί. Ας αναζητηθούν στον σαλονικιώτικο υπόκοσμο οι δράστες της συγκεκριμένης ενέργειας. Πιθανόν υποκοσμικός τύπος να είναι και το θύμα.

  3. AYTOI EINAI ΟΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ…ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ

Comments are closed.