Θα φύγει «πακέτο» με τον Τσίπρα! Όργιο φημών ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Τι του διαμηνύουν Μητσοτακικοί επιχειρηματίες

Κοινοποίηση:
ivan

Τα μαζεύει και φεύγει από την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης καθώς διαπιστώνει ότι έχει χάσει μια απίστευτη περιουσία για να στηρίξει τον Τσίπρα αλλά πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση καθώς ο “άνθρωπος που δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός” (Κυριάκος), τελικά μάλλον θα γίνει!
Ο επιχειρηματίας διαπίστωσε έντρομος ότι έχασε ένα σωρό λεφτά στο Open και προκοπή δεν είδε. Έτσι άρχισε να τρώει ένα ένα τα υποτιθέμενα βαριά ονόματα: Στάη, Καλημέρης, Μαραγκουδάκη και πάει λέγοντας.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο επιχειρηματίας απέτυχε στην πιο σπουδαία αποστολή που του ανέθεσε ο πανούργος Πούτιν και αυτή δεν ήταν άλλη από την αποτροπή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Σαββίδης διαβεβαίωνε-δια μέσω των Υπηρεσιών-τον Πούτιν ότι ο Τσίπρας δεν θα προχωρήσει τη Συμφωνία αλλά έπεσε έξω. Της καρατόμησης των στελεχών του OPEN είχε προηγηθεί η καρατόμηση του Αντώνη Σκυλλάκου και των συνεργατών του από την διεύθυνση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Ο Σαββίδης πέταξε κι εδώ ένα σκασμό λεφτά για να επηρεάσει τη κοινή γνώμη υπέρ του  Αλέξη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μητσοτακικοί επιχειρηματίες δηλαδή ο ναρκέμπορας Μαρινάκης με το NOOR ONE που το κάνανε γαργάρα. Έχει αγοράσει όλες τις εφημερίδες, τα κανάλια και ρίχνει λάσπες στα κόμματα που είναι επικίνδυνα για τον Κούλη του. Αυτοί είναι οι επιχειρηματίες που πισωστηρίζουν τον Κούλη (που με την σειρά του ξέχασε να πληρώσει τις οικοσκευές της SIEMENS, τα δάνεια του Κύρηκα Χανίων και το τεράστιο δάνειο της ΝΔ. Ενώ εμείς οι απλοί Έλληνες μας παίρνουν τα σπίτια για λίγα ψωροχιλιάρικα. Αχ Έλληνες πόσο γρήγορα ξεχνάτε.

Leave a Response