«Θα κινηθώ νομικά..»: Γιατί ξέσπασε ο Ζουγανέλης (BINTEO)

Κοινοποίηση:
zouganelhs-giann

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και την σκέψη να ακολουθήσει τη νομική οδό για το κανάλι του στο Youtube.

«Είχα ένα κανάλι στο YouTube, δεν το είχα για να το εκμεταλλευτώ, απλώς εξέθετα τη δουλειά μου. Επικοινωνούσα με τον κόσμο μέσα από το κανάλι. Και ξαφνικά πάω να κάνω μία ανάρτηση και το κανάλι είναι κομμένο. Μπήκαμε στη διαδικασία να επικοινωνήσουμε μαζί τους και δεν υπάρχουν πουθενά. Θα κινηθώ νομικά, δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια, να φτιάξω νέο κανάλι. Κοπίασα για να το φτιάξω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι του το έριξαν. «Υπήρχαν καταγγελίες, αλλά δεν ήταν καταγγελίες τέτοιες που να ρίξουν το κανάλι. Δεν ήταν κάτι προσβλητικό. Το θεωρώ φίμωση, αντιδεοντολογικό και φασιστικό».

Η συζήτηση πέρασε και στον Σάκη Μπουλά, για τον οποίο ανέφερε: «Περάσανε 5 χρόνια από τότε που έφυγε ο Σάκης. Πολλές φορές νιώθω ότι είναι δίπλα μου και του μιλάω. Στο γραφείο μου υπάρχει φωτογραφία του. Πάντοτε νιώθω ότι μου κλείνει το μάτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: