Θαύμα στην Λήμνο: Η λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια μέχρι το τέλος της λειτουργίας

Κοινοποίηση:
7777777-768x613

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Λήμνος στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τα όσα έγιναν στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη.

Συγκίνηση και ρίγος προκάλεσαν στους πιστούς στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη Λήμνου, οι εικόνες κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου. Μια λαμπάδα τάματος έπεσε και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει χρήστρια του facebook στον προσωπικό της λογαριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου: «Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου, στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν Κούταλη κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας μας, συνέβη το εξής παράδοξο γεγονός. Λαμπάδα τάματος η οποία ήταν δεμένη και έκαιγε στο μανουάλι, έπεσε με θόρυβο και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Μάλιστα η βάση της είχε λεπτυνθεί για να χωρέσει προφανώς στο μανουάλι και αυτό καθιστούσε δυσκολότερη την ισορροπία της. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να ισορροπήσει μια λαμπάδα πέφτοντας από ύψος και να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση μέχρι αυτή την ώρα που σας μεταφέρω το γεγονός; Προφανώς είναι ένα θαυμαστό γεγονός, ένα θαύμα όπως είπαν οι πιστοί που το είδαν».

Η ανάρτηση και οι αντιδράσεις των πιστών

  

Πηγή: limnosreport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δε ξερω για νομισματα, αλλα τυχαιο στον κοσμο τιποτα δεν ειναι.

    Απ το Θεο να παρακαλαμε να στρωσει τον καθρεφτη μας πρωτα γιατι ουτε με 100 μνημονια δε προκειτε να βαλουμε μυαλο.

    Καθως αναβει και καιγεται το κερι επι ενα δυωρο αλλαζει και το κεντρο βαρους του.

    Απο αμπελοφιλοσοφιες , ΘΑ, να τους κρινουμε ολους και εξυπναδες πρωτοι ειμαστε
    Αιντε σοβαρευτειτε στα κομεντ.

    Περιμενουμε και τους δωδεκαθειστες να σκασουν τωρα να μας πουν οτι ειμαστε βλακες
    Παντε αδειαστε κανα σταυλο να σιαξετε να παρετε και την ευλογια του Ηρακλη

  2. Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.Επαιζα με ενα κερμα, μου επεσε, σταθηκε ορθιο και κατρακυλουσε, μετα απο πορεια 2-3 μετρων εστριψε μπροστα σε εναν καναπε και παρεμεινε ορθιο.Θαυμα, θαυμα! Συγνωμη αλλα περιμενω πολλα περισσοτερα απο Τον Θεο που (θελω να) πιστευω.Τουλαχιστον τωρα που ολη η ανθρωποτητα Τον εχει αμεσα αναγκη.

  3. Την κρατούσε Άγγελος αόρατος γράφει η άλλη. Και τι ήτανε κυρά μου ο Άγγελος hobbit?

  4. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Δεν υπάρχει σωτηρία για τους δυστυχείς απογόνους των Ελλήνων.

    1. ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
      Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

      Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
      Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
      Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

      Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

      Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

      Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

      ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
      ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
      ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
      ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
      ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
      ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
      ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
      ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
      ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
      ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

      Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

      ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
      ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

      Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.
      ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  5. Έχουμε την πιό ΖΩΝΤΑΝΗ πίστη! Είναι άπειρα τα θαύματα του Αγίου Τριαδικού Θεού που γίνονται καθημερινά, δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, και πάντων των Αγίων! Άλλωστε Ορθοδοξία σημαίνει: ορθή (σωστή) – δόξα (πίστις). Άρα πας μη ορθόδοξος=αιρετικός! Είναι απλά τα πράγματα…

Comments are closed.