Θαυμάστε το! Αυτό το αριστούργημα θα σχίζει τους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
hispano-suiza-carmen-reveal-1-thumb-960xauto-97335

Ένα αυτοκίνητο που πραγματικά φαίνεται σαν να μην φτιάχτηκε από ανθρώπινο χέρι. Μεγάλη επιστροφή για την ισπανική εταιρεία με ένα υπέροχο δημιούργημα.

Η Hispano Suiza επέστρεψε δυναμικά, παρουσιάζοντας το πρώτο της αμάξι εδώ και 70 χρόνια, στο Auto Show 2019 της Γενεύης. Το «Carmen» είναι ένα ηλεκτρικό αμάξι, με οπτικές ίνες άνθρακα, ενώ περιέχει ουσιαστικά τα πάντα, που θα μπορούσε να διαθέτει και ένα βενζινοκίνητο όχημα. Σχετικά ελαφρύ για ηλεκτρικό αμάξι (1.690 kg), τετρακίνητο με 1.019 ίππους, φτάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, με τελική τα 250 km/h.

Το εσωτερικό του είναι φτιαγμένο στο χέρι στο εργοστάσιο της Hispano Suiza στη Βαρκελώνη, με δερμάτινα καθίσματα Alcantara, ενώ περιβάλλεται από αλουμίνιο και ανθρακονήματα. Στα bonus η επιλογή αρώματος για το εσωτερικό του αμαξιού, εάν στον πελάτη δεν αρέσει η υπάρχουσα μυρωδιά.

Η τεχνολογία προχωράει και στην Hispano Suiza ξεπέρασαν τον εαυτό τους, με τις καινοτομίες που υπάρχουν στο «Carmen». Αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που ακόμα και αν δεν το οδηγείς, χαίρεσαι να το βλέπεις. Καλή ώρα στο παρακάτω άλμπουμ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πλακα μας κανεις?Ελα να οδηγησεις στην Καλιφορνια μια Mustange, για να καταλαβεις τι σημαινει δυνατο εργαλειο!..

Leave a Response