ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Δείτε ποιον σκέφτεται να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας

Κοινοποίηση:
1

Ένα νέο πρόσωπο ακούστηκε στην κούρσα για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της κεντροαριστέρας, με άτομα που έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό όντας στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου να περνούν το κατώφλι της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του ανοίγματός του ΣΥΡΙΖΑ στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του κέντρου.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κίνηση αυτή ενδέχεται να έχει ως στόχο το Κίνημα Αλλαγής και την αμφισβήτηση που εξέφρασαν ορισμένοι προς το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδωσε το παρών στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παύλος Γερουλάνος έθεσε ακόμα και θέμα ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κεντροαριστέρα, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκφραστεί θετικά για προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι η απλή αναλογική, τάχθηκε υπέρ και της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «συμπαθή» και «χαρισματικό»..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ( ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΚΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ )ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ!!!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ !!!!!!!

  2. Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΤΙ ΔΙΔΥΜΟ.

  3. ΑΝΑΤΡΙΧΙΆΖΩ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΆΚΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ… ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΜΠΡΡ ΜΠΠΠΡ

  4. Γιωργάκης και γερουλανακης …εχω δει μαλακες αδιόρθωτους αλλα τοσο αμετανόητους οχι … τους φτύνουν και τους μουτζώνουν και νομίζουν οτι τους στέλνουν φιλια …ασε που το εξωγαμο του γκλυξμπουργκ νομίζει οτι θα γινει και βασιλιας …Ρε μαλακα ξεχασαμε το ναι σε ολα του βλακα ,που χαντακωσε την την πατριδα για παντα ;;;

  5. Το άλλο με τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο το ξέρετε;;;

  6. Αυτό το χαζό το είδαμε και προηγουμένως όταν έλεγε μαλακίες κάθε φορά που έβγαινε στις τηλεοράσεις . Αλλά από μαλάκες είναι γεμάτη η χώρα και χρειαζόμαστε αρχιμαλάκα . Καλός για αρχιμαλάκας ο Γιώργος .

  7. Θεομπαίχτες και οι δυο. Σκουπιδια και σκουλίκια που σερνονται στην γη.

Comments are closed.