ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! Κουρουμπλής: Και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ως λαθραίοι μπήκαν στην Ελλάδα – Βράζει η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος

Κοινοποίηση:
koyroymplis-oi-ellines-tis-mikras-asias-os-lathraioi

Κουρουμπλής: Και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν ως λαθραίοι στην Ελλάδα.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο που προσβάλει την μνήμη των παππούδων μας!

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος χαρακτηρίζει απαράδεκτη, ανιστόρητη και προσβλητική τη δήλωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή περί λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα, των αειμνήστων Ελλήνων και Ορθοδόξων Χριστιανών προγόνων μας.

Η ΟΠΣΕ δεν μπαίνει καν στη διαδικασία παράθεσης επιχειρημάτων και ιστορικών στοιχείων για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής και τον τρόπο που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του τεράστιου λάθους του για τη …σύγκριση που επιχείρησε, οφείλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τα εκατομμύρια των απογόνων προσφύγων στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Με την λογική του πολιτικού ευκαιρίας, όλοι οι Αμερικανοί είναι λαθρομετανάστες γιατί δεν πήραν την νόμιμη άδεια από τους ινδιάνους, και εν συνεχεία χτίζουν τείχος για να μην μπουν άλλου λαθραίοι Μεξικάνοι. Γεια πήγαινε πέστα αυτά του Πάιατ να σου κόψει τα………

 2. Όσο ο Σόρος πληρώνει – και πληρώνει καλά – τέτοιες μ@λακίες θα ακούμε και θα απορούμε που ξεφύτρωσε αυτός ο πολιτικός εμετός. Αυτές οι παπαριές καλούνται ΡΕΠΟΥΣΙΕΣ!!!!

 3. ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ !!!!!!

 4. Πάνο,
  αυτός ήσουν πάντα.Ντροπή .
  Θα σε φτύσουν οι Μικρασιάτες πρ΄’οσφυγες της ιδια’ιτερης πατρίδας σου και τον γύρω χωριών
  που με τις ψήφους τουςτόσα χρόνια έβγαινες βουλευτής.
  Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

 5. Οπως και να μπήκαν ήταν Ελληνες.Κατάλαβες ρε ανεκδιήγητε;Ντροπή σου άθλιε.

Leave a Response