Η χρεοκοπία της Deutsche Bank ανέρχεται σε 250 τρισεκατομμύρια δολάρια! Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο!

Κοινοποίηση:
1

Η Deutsche Bank Kaputt! 250 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους-Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο. Οι φήμες λένε ότι η Deutsche Bank είναι η τράπεζα ζόμπι που προκαλεί την κρίση της αγοράς ρευστότητας της Fed.

Αν η Deutsche Bank κατεβεί, όλα κατεβαίνουν. Είναι σαν ένα σπίτι με τραπουλόχαρτα. Επειδή είναι πολύ διασυνδεδεμένη μέσω παραγώγων με τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, συμπεριλαμβανομένων των JPMorgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley και Bank of America.

Έχει γίνει ένα σκοτεινό σύννεφο στον ορίζοντα. Με τον ίδιο τρόπο, η Citigroup κατέγραψε αρνητική πρόοδο στις πρώτες ημέρες της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008. Η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα της Ευρώπης, η Deutsche Bank, βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.

Αν γίνει πραγματικότητα, θα είναι το τέλος του χρηματοπιστωτικού συστήματος όπως το γνωρίζουμε. Η Deutsche Bank δεν θα μπορούσε να χρεοκοπήσει χωρίς να προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο και να πάρει μαζί της όλο το σύστημα με χρέη 250 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

The Atlantis Report

πηγή: katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. πηγή: katohika.gr . Οι καταστροφολογοι του αιωνα ,τρια πουλακια καθονται.

  2. Ο/Η Επαγγελματιας εφυσυχαστης ικανοποιημενων πλειοψηφειων λέει:

    Μαλλον δεν ξερετε τι σημαινει Γερμανια.Για κοιταξτε λιγο τα χαρτονομισματα που εχετε στο πορτοφολι σας οτι γραφουν σε μια γωνια Ντοητσε Μπαγκ.Η Γερμανια ,εχει υπερπλεονασματα γιατι δεν εχει στρατιωτικες δαπανες δεν εχει υποχρεωτικη θητεια κη νεολαια της αντι να υπηρετει θητεια εργαζεται σπουδαζει πλουτιζει υη Γερμανια γιατι δεν εχει εξωτερικους εχθρους γιατι τα συνορα της τα φυλανε οι αμερικανοι και το νατο γιατι δεν υπογραφει επιτηδες συνηθηκη ειρηνης με τα εμπολεμα γειτονικα της και μη κρατη στον Β παγκοσμιο πολεμο οχι μονο για να μην υποχρεωθει και πληρωσει πολεμικες αποζημιωσεις αλλα το κυριοτερο για να ειναι τυπικα μια κατεκτημενη χωρα ωστε να φυλανε τα συνορα τηες οι αλλοι αμερικανοι και νατοηκοι και να εχει τεραστια εσοδα απο νατοηκες βασεις στο εδαφος της αφου εκει μεσα εργαζονται πολλοι γερμανοι και γινεται τεραστιος τζιρος απο γερμανιμα προηοντα που καταναλωνονται στις στρατιωτικες βασεις και τους στρατιωτικους εξοπλισμους που παραγει η γερμανια τους εξαγει,η ιταλια εχει χοντρο προβλημα με το χρεος της και δεν ειναι καθολου θωρακισμενη οπως λει ο κ.Αγγελος απο Μιλανο,η Ιταλια μπορει να εχει φροντισει να ((ξεμπαζωσει)) δηλ. ξεφορτωθει τοξικα ,κ.λπ.,ομολογα της ντοητσε μπαγκ οπως οι γερμανοι κ.λπ.,ευρωπαιοι φροντισαν και ξεφορτωθηκαν τα δικα μας πριν μας βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο με τα μνημονια,αλλα η ιταλια αντιμετωπιζει χοντρο προβλημα με την φυγη κεφαλαιων και τη μεταφορα γραμμων παραγωγης στο εξωτερικο,η ιταλια μπορει να κοψει δικο της νομισμα γιατι ανηκει στι χωρες που εχουν απ τα υψηλοτερα αποθεματα χρυσου,γι αυτο ανεβαινει ο σαλβινι,επειδη τα ιταλοπουλα δεν βρισκουν δουλιες και δεν μπορουν να κανουν καριερα στο εξωτερικο δεν ειναι τφν σπουδων σαν τα ελληνοπουλα που τρεχουν απο φροντιστηριο σε φροντιστηριο και μαθαινουν γλωσσες κ.λπ.,δεξιοτητες μην της κολαμε πολυ της γερμανιας μη φυγει απ το ευρω και παει στο μαρκο και μετα το νομισμα που εχουμε στην τσεπη δεν θα αξιζει ουτε το χαρτι που τυπωθηκε

    1. Αγαπητέ Φίλε,

      ΜΗΝ Υπερασπίζεσαι Πολύ την Γερμανία. Μακάρι να Φύγει από το Ευρώ και Αύριο Κιόλας αν Γίνεται.

      Εγώ Είμαι στην Ιταλία 30 Χρόνια, και Γνωρίζω Πολύ Καλά τι Συμβαίνει στην Ιταλία. Και ΔΕΝ Είναι Αλήθεια Όπως Λες Ότι τα Ιταλόπουλα ΔΕΝ Βρίσκουν Δουλειές και ΔΕΝ Μπορούν να Κάνουν Καριέρα στο Εξωτερικό. Το Αντίθετο Συμβαίνει.

      Αυτό που Λέγεται στην Ιταλία, και Εγώ Προσυπογράφω, Είναι Οτι η Ιταλία ΔΕΝ Έχει Τίποτα να Ζηλέψει από τη Γερμανία, και ΔΕΝ Θέλει η Γερμανία να Κινεί τα Νήματα στην Ευρώπη ( Όπως για παράδειγμα το Επιθυμεί η Ελλάδα ως Αδύνατη Οικονομία ) και για Αυτό Ακριβώς το Λόγο η Ιταλία Σκέφφτεται την Αποχώρηση από το Ευρώ και αν Χρειασθεί από την Ευρωπαική Ένωση ( αν η Γερμανία ΔΕΝ Συμμορφωθεί ).

      Το Πρόβλημα με τη Φυγή Κεφαλαίων και τη Μεταφορά Γραμμών Παραγωγής Έχει Μειωθεί. ΣΩΣΤΟ Είναι Αυτό που Λες Ότι Μπορεί να Κόψει Δικό της Νόμισμα, Γιατι Ανήκει στις Χώρες που Έχουν απο τα Υψηλοτερα Αποθέματα Χρυσού.

      Όπως Επίσης Είναι ΣΩΣΤΟ Αυτό που Λες Ότι η Ιταλία Ξεφορτώθηκε τα Τοξικά Ομόλογα της Deutsche Bank.

      Το Γερμανικό Δημόσιο Χρέος το Οποίο Ήταν 2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, Μειώθηκε στα 1,973 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. Επομένως και το Χρέος της Γερμανίας Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, η Διαφορά Όμως Είναι, σε Σύγκριση με τις Μικρότερες Οικονομίες της Ερωζώνης, Όπως η Ελλάδα, για παράδειγμα, Ότι η Γερμανία Έχει Δική της Βιομηχανική Παραγωγή ( Όπως και η Ιταλία ), Έχει Μία Καλή Οικονομια, που Παράγει Δικό της Πλούτο ( το Ίδιο Συμβαίνει και με Χώρες Όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Αγγλία ( αν και ΔΕΝ Ανήκει στην Ευρωζώνη ), … )

      Το Ιταλικό Δημόσιο Χρέος Ανέρχεται περίπου στα 2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. Και για το Λόγο Όπως και η Γερμανία ΔΕΝ Αντιμετωπίζει Πρόβλημα στη Διαχείρισή του, για τους Λόγους που Προανέφερα, έτσι το Ίδιο Ακριβώς Συμβαίνει και με την Ιταλία. Και η Γαλλία και η Ισπανία, Έχουν Επίσης Μεγάλο Δημόσιο Χρέος, Αλλά Έχουν Βαριά Βιομηχανία και ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ.

      Οι Μικρές Οικονομίες Όπως η Ελλάδα, Είναι Εκείνες οι Χώρες οι Οποίες Αντιμετωπίζουν τα Μεγαλύτερα Προβλήματα στη Διαχείριση του Δημοσίου Χρέους τους.

      Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Άνοδος του ΣΑΛΒΙΝΙ στην Ιταλία, Οφείλεται σε ΔΥΟ Λόγους:

      1. Στη Διαχείριση του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, Όπου με το Μεταναστευτικό Νόμο Σαλβίνι, Ρυθμίσει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ, ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ). Στην Ιταλία πλέον Υπάρχει Αυστηρή Νομοθεσία για Κάποιο Πολίτη από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ που Επιθυμεί να Μεταναστεύσει στην Ιταλία. Αν και Υπάρχει Νέα Κυβέρνηση στην Ιταλία, Έπειτα από την Πτώση της Κυβέρνησης ΣΑΛΒΙΝΙ που ο Ίδιος Προκάλεσε, ο Μεταναστευτικός Νόμος ΣΑΛΒΙΝΙ Παραμένει σε ΙΣΧΥ, Διότι με την Αλλαγή ή Κατάργηση του Νόμου ΣΑΛΒΙΝΙ, οι Αντιδράσεις από την ΙΤΑΛΙΚΗ Κοινωνία θα Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, η Χώρα θα Οδηγηθεί σε Εκλογές, η Νίκη ΣΑΛΒΙΝΙ και με ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, και ΤΟΤΕ η Ιταλία θα Αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και αν Χρειασθεί και από την ΕΕ ( ITALEXIT ).

      2. Η Πολιτική που Ακολουθείται στις Βρυξέλλες, με τη Γερμανία να Έχει τον ΠΡΩΤΟ Λόγο στα Κέντρα Αποφάσεων ( αν και Αυτό Σιγά Σιγα Φαίνεται να Αλλάζει ).

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Ρε Μιλανεζε όταν βγει απ την ε.ε. ο Σαλβινι σου και αρχιζει και αυτος και σου ζηταει επτανησα και δωδεκανησα να δω τι θα λες μετα που τον λιβανιζεις κάθε μερα, η να δω τι θα κανεις αν ερθει στα πραγματα και σου πει Αντζελο παρε πουλο εδώ δουλεια θα εχουν πρωτα οι Ιταλοι ….

  3. Αχ, ευτυχως και το ειπατε να παω να σηκωσω τα 2€ που εχω μεσα

  4. θα θελησουν , μετα κατοχικο δανειο για να σωθουν απο που? απο τους μ@λ@κες τους ελληνες πολιτικαντηδες

  5. Αγαπητέ Στέφανε

    Στην Ιταλία ΔΕΝ Υπάρχει Καμία Ανησυχία για την Deutsche Bank. Τα Προβλήματα Είναι Γνωστά, η Τράπεζα Είναι στα Πρόθυρα της Χρεωκοπίας, Εδώ και Χρόνια. Το Ιταλικό Τραπεζικό Σύστημα Έχει Θωρακισθεί και Προετοιμασθεί για το Ενδεχόμενο Αυτό. Η Κρίση του 2008 και η Ύφεση στην Ευρώπη έως το 2016, Έγινε Μάθημα.

    Έχοντας και το Προηγούμενο της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ που ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ το 2010, με τον Υποτοθέμενο Δανεισμό της Ελλάδος των 250 ΔΙΣ ( 110 ΔΙΣ Μνημόνιο Παπανδρέου, 140 ΔΙΣ Μεσοπρόθεσμο Βενιζέλου ), που επί της Ουσίας η ΕΛΛΑΔΑ ΈΣΩΣΕ τις ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ Τράπεζες, Αλλά ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ως Χώρα, ΜΗΝ Επινοηθεί εκ Νέου Μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, και η Ελλάδα “ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ” για τη Διάσωση της Deutsche Bank. Και σε Μία Πτωχευμένη Χώρα Όπως η Ελλάδα, ΔΕΝ θα Είναι Καθόλου Εύκολο να Καταστεί Διαχειρίσιμη Μία 10-ετης Οικονομική Κρίση, με Μνημονιακό Καθεστώς, και Δυσβάστακτων Μέτρων Δημοσιονομικης Προσαρμογής.

    Παιδιά, αν Επιχειρηθεί από την Πλευρά της Ελλάδος, η Διάσωση της Deutsche Bank, Αυτό θα Σημάνει και το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ της Ελλάδος ως Χώρα, Λαμβάνοντας Υπόψιν και Όλη τη Διαχείριση στο ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  6. μηπως να ετοιμαζοσαστε και ολοι η υφηλιος για κατι αλλο??????

  7. ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

Comments are closed.