Η πρώτη παραίτηση: Παραιτήθηκε από βουλευτής…

Κοινοποίηση:
vouli-710x401

Την απόφασή της να παραιτηθεί από βουλευτής ανακοίνωσε απόψε

η Ελένη Γερασιμίδου. Με γραπτή δήλωσή της εξηγεί τους λόγους της απόφασής της.

Η Ε. Γερασιμίδου κάνει γνωστό ότι παραδίδει την έδρα της Α. Αττικής του ΚΚΕ στον πρώτο επιλαχόντα του κόμματος, Γ. Γκιόκα.

Στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας».

«Ως γνωστόν», συνεχίζει στη δήλωσή της, «οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό».

«Φυσικά θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ» καταλήγει στη δήλωσή της η Ε. Γερασιμίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. δεν κατάλαβες; τα ερυθρά φυτά την ψήφισαν παραβαίνοντας την κομματική γραμμή και βγήκε κατά λάθος. το υπάκουο στρατιωτάκι λοιπόν, έτζασε.

  2. Αφου ηξερες τις υποχρεώσεις σου Ελενιτσα γιατι εβαλες υποψηφιοτητα; η κατι άλλο τρεχει

  3. ΡΕ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΕ ΚΑΡΑΚΑΙΔΟΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕΣ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Leave a Response