«Η οφειλόμενη συμμετοχή των νέων σε έναν κόσμο που αλλάζει, που αντιστέκεται. Ο πόλεμος δεν τελείωσε, μας φοβούνται». Είναι 22 ετών και στηρίζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και την εθνική φωνή

Κοινοποίηση:
ANTISTASI

Το σύστημα ή αλλιώς κατεστημένο που αποκαλούν κάποιοι που κυβερνάει την Ελλάδα και την Ε.Ε. επί χρόνια, ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει για να αντιμετωπιστεί. ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! Αυτό ακουλουθεί ο Σαλβίνι στην Ιταλία, η Λεπέν στην Γαλλία, ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, ο Trump στην Αμερική και πολλοί άλλοι πατριώτες ηγέτες απο χώρες που αντιδρούν, αντιστέκονται και δεν γονατίζουν μπροστά στα μεγάλα αφεντικά που θέλουν τις χώρες υπόδουλες και τους λαούς υποδουλωμένους.

Η ευρώπη ξυπνά, αλλάζει και το έχουν καταλάβει. Αυτό εισέπραξα απο επαφή που είχα με επιτρόπους και συμβούλους της Ευρωπαικής Ένωσης. Φοβούνται. Φοβούνται την άνοδο όχι προσώπων αλλά ιδεολογιών που έρχονται με φόρα να διαλύσουν κάθε τι που έχτιζαν επί 40 χρόνια. Κι αυτό διότι πήγαιναν ενάντια των ελεύθερων λαών και ιδεολογιών. Βουλιάζουν την Ευρώπη απο λαθροεισβολείς με το έτσι θέλω που συνεχώς εγκληματούν, επιτρέπουν υιοθεσίες παιδιών απο ομοφυλόφιλους, δίνουν άλλοθι σε πολιτικούς που και αυτοί εγκληματούν με τον δικό τους δημοκρατικό τρόπο, πολεμούν αυτόυς που αντιδρούν, όμως ο πόλεμος δεν τελείωσε. Η αλλαγή είναι εδώ και είναι ορατή. Όντας νέος 22 ετών καλώ όλους τους νέους Ελλάδας και εξωτερικού που έχουν εθνική συνείδηση και κατανοούν τι συμβαίνει γύρω τους χωρίς να τα δέχονται όλα παθητικά, να συμπλεύσουν με εθνικές πρωτοβουλίες αλλα και με ενωτικές όπως αυτή του Μακελειό ΕΠΕ, να αποκτήσουμε φωνή, εθνική φωνή διότι αποτελούμε το μέλλον και χωρίς εμάς το έργο αυτών γίνεται ευκολότερο.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα ειδικότερα για την νεολαία στην Ελλάδα σε σχέση με την πολιτική κατάσταση. Θα χαρώ ιδιαίτερα εάν δω το παρακάτω κείμενο αναρτημένο στο σαιτ και στην εφημερίδα που αγοράζω πάρα πολύ συχνά.

Μιλτιάδης Πιταρούδης λέγομαι απο Θεσσαλονίκη, εάν θέλετε να το προσθέσετε στο κείμενο. Καλή σας μέρα.

Για την αναδημοσίευση

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. δυστυχως τους νεους τους εχουν κανει σκλαβους ενος κινητου τηλεφωνου με τις ηλιθιες εφαρμογες που εχουν και δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο εκτος απο αυτο και το φραπεδακι και περα βρεχει δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο

  2. ασ ξυπνησει λιγο η νεολαια μασ γιατι πολυ καφετερια και καναπε . ξυπνηστε παιδια εσεισ οι νεοι εισαστε το μελλον τησ ΕΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

  3. Τώρα αρχίζουν τα ωραία !Ζητώ η Ελλάδα! Μια αρχή περιμένουμε και θα τους λιωσουμε !

Leave a Response