Η νέα δουλειά του Γιώργου Καρατζαφερη! Έτσι βγάζει το ψωμί του τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis

Αναμφίβολα ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ίσως ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που δουλεύει από τα παιδικά του χρονιά.

Μετά τις Ευρωεκλογές ανασυντάσσει τις δυνάμεις και επέστρεψε από εκεί που ξεκίνησε κάποτε, στο ραδιόφωνο.

Κάθε πρωί, όπως αποκάλυψε η Σοφία Παραδείση στις 10 από την συχνότητα του art fm 90,6 o Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ότι άποψη και να έχει κάποιος για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, σε ένα συμφωνούν όλοι, φίλοι και εχθροί, η εμπειρία του μόνο καλές υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει στον τόπο, στους πολίτες και σε όσους πολιτικούς δεν θέλουν να επαναλάβουν τα τραγικά λάθη του παρελθόντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Ανύπαρκτος Πρόεδρος Κολλαγόνου αναζητεί εργασία... λέει:

    Αγαπημένε μας Πρόεδρε ζούμε Πρωθυπουργό για να σε δούμε! Σε έφαγαν τα κυκλώματα και σου έλεγα μέσα από σχόλια ασε τις φιλοσοφίες και την ενόραση που έχεις και πήγαινε πιο τακτικά στην Αθηναική Λέσχη ή στο Ιδρυμα Αντεναουερ να πάρεις γραμμή, αλλά εσύ με τα κολλαγόνα και τις προσφορές σου. (Χιουμοάκι αφου τρολ ειμαι)

    Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο αγαπημένε μας Καρατζοτούμπα; Οτι δεν συγκεντρώνεις ουτε 100 γερόντια της γενιάς σου στην πλατεία Τζιτζιφιών. Οσο για την νεολαία αστο δεν σε ξέρει κανένας μα κανένας. Τύποι σαν και εσένα παπατζήδες, ναι μεσουρανούσαν στην δεκαετια του 90′ οπου ο κόσμος ήταν τυφλός και ήταν σαν τα γίδια χωρισμένοι ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Ορισμένοι ξύπνησαν, αλλοι παρέμειναν (μέχρι και σήμερα παραμένουν) στο ίδιο μοτίβο.

  2. ΡΕ ΜΑ ΣΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΙΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!

Leave a Response