Η μοναδική πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών που «διέλυσε» τα αντρικά ρεκόρ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sola-aoi-1

Sola Aoi, Aoi Sora ή αλλιώς… «Μπλε Ουρανός». Όποιο από τα τρία και να διαλέξεις κάθε αρσενικό θα καταλάβει αμέσως ότι ανοίγεις το κεφάλαιο της πιο «καυτής» Γιαπωνέζας πορνοστάρ που είχαν ποτέ την τιμή να φιλοξενήσουν οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.
Υπάρχει άραγε κανείς που δεν έχει παρακολουθήσει τη μικροσκοπική (στο μάτι μόνο) πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών που απέδειξε πως οι πορνοστάρ με τη δική της καταγωγή δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τις υπόλοιπες;
Αν και το ύψος της δεν ξεπερνά το 1,55, οι επιδόσεις της έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, με την ίδια –αν και έχει αποσυρθεί ήδη από το 2011- να μετρά 770.000 followers μόνο στο Twitter.

Μοντέλο γυμνού, θεατρική ηθοποιός και… απόλυτη δασκάλα του πορνό, η 34χρονη σήμερα καλλιτέχνις, μετρά περισσότερες από 90 ταινίες αυστηρά για ενήλικες, τις οποίες ξεκίνησε να γυρίζει στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ενδεικτικό του πόσο την αγάπησε η αγορά της Κίνας είναι το γεγονός πως μια περίοδο κυκλοφορούσε στην αγορά δική της ταινία κάθε μήνα!

Με τα γυρίσματα να είναι κάτι περισσότερο από εξαντλητικά. Μπορούμε να το φανταστούμε, σωστά;

sola-aoi-8

«Υπήρξε δασκάλα για χιλιάδες νεαρούς Κινέζους που δεν μπορούσαν να έχουν μια σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην εφηβεία», έχει δηλώσει στο BBC θαυμαστής της. Κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε πως η δική της παρουσία στη διαδικτυακή αγορά της Κίνας απελευθέρωσε και τα πιο συντηρητικά μυαλά.

Αρκεί να έβλεπαν μερικά λεπτά από τις ταινίες της, οι οποίες για καλή της τύχη συνέπεσαν με την εποχή της ταχύτατης ανόδου δημοφιλίας του πορνό στην αγορά της Κίνας.

Το κοινό τη λάτρεψε αμέσως. Όχι, όμως, χωρίς να υπάρχει εξήγηση. Και δεν μιλάμε φυσικά για την επαγγελματική της πορεία μα για την ίδια ως προσωπικότητα.

Τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν ευθύς αμέσως όταν η Sola άνοιξε το 2010 δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Twitter –το οποίο είναι απαγορευμένα στην Κίνα!-, με τα προσβλητικά μηνύματα που λάμβανε να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η δική της αντίδραση ήταν αυτή την ανέβασε στην εκτίμηση του κοινού, με την ίδια να απαντά σε όλους –ακόμα και στους πιο αγενής- με ωραία λόγια και περίσσια ευγένεια.

Την ίδια στιγμή, πολλοί Κινέζοι θαυμαστές της αποφάσισαν κι αυτοί να ανοίξουν παράνομα λογαριασμό στο Twitter παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο Μέσο δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω απαγόρευσης στη δική τους αγορά.

sola-aoi-7

Τη νύχτα εκείνη η πρώην πορνοστάρ δεν θα την ξεχάσει ποτέ, καθώς έμεινε στην ιστορία του αισθησιακού θεάματος ως «η νύχτα της Sora Aoi».

Όταν, μερικούς μήνες μετά, δημιούργησε προσωπικό προφίλ και στο Weibo, το αντίστοιχο Twitter της Κίνας, επικράτησε το απόλυτο χάος με την ίδια να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τους 18.000.000 followers, αφήνοντας για τα καλά πίσω της μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

sola-aoi-2

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανήρτησε την Πρωτοχρονιά του 2018 την είδηση του αρραβώνα της και του επερχόμενου γάμου της. Η φωτογραφία εκείνη ξεπέρασε το 1.000.0000 likes μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες…

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τις πρώτες δημοσιεύσεις της μαζί με το μωρό που έφερε στον κόσμο. Το κορίτσι της.

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της, εκείνη δεν είδε ποτέ υποτιμητικά τον εαυτό της, ούτε έδειξε να αισθάνεται άσχημα για την επιλογή της να εδραιωθεί στη βιομηχανία του πορνό. Την ώρα μάλιστα που το σεξ αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί θέμα ταμπού για μεγάλο μέρος της ασιατικής κοινωνίας.

sola-aoi-6

Αντιθέτως, δήλωνε πως αγαπά πολύ τη δουλειά της γιατί της έδινε την ευκαιρία να έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και να ταξιδεύει παντού, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Κάτι το οποίο δεν είχε τη δυνατότητα να απολαύσει με τις δουλειές της σε διάφορες pubs, πιτσαρίες και sushi bars. Και bonus που σίγουρα δεν θα είχε ούτε ως δασκάλα νηπίων, το όνειρο που είχε ως έφηβη για την επαγγελματική της πορεία.

Ο χώρος του θεάματος μοιάζει να την έχει κερδίσει για τα καλά, αφού μετά από την απόσυρσή της από τη βιομηχανία του πορνό, συνέχισε να κρατά συντροφιά στο κοινό μέσα από εκπομπές, ταινίες κοινωνικού περιεχομένου και τηλεοπτικές σειρές. Όπως τη συμβούλεψε ο ατζέντης της, ανακοίνωσε επίσημη το τέλος των αισθησιακών ταινιών και του γυμνού, επανασυστήνοντας τον εαυτό της στο κοινό ως ηθοποιό και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

sola-aoi-5-700x933

Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να σαρώνει. Και παραδόξως δεν μοιάζει να έχει ξεχάσει το παρελθόν της ούτε δίνει την αίσθηση πως ντρέπεται γι’ αυτό.
Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία της.

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: