Η επιθυμία της τραγικής οικογένειας Φύτρου για την κηδεία…

Κοινοποίηση:
oikogeneia_fytrou

Η ιστορία της οικογένειας Φύτρου προκαλεί οδύνη και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ο 53χρονος σύζυγος Γρηγόρης, ο 11χρονος γιος Ανδρέας και 13χρονη κόρη Εβίτα χάθηκαν στις φλόγες στο Μάτι Αττικής. Η μητέρα των δύο παιδιών, με ανακοίνωσή της ζήτησε καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της. Άλλωστε, σε αυτές τις στιγμές δεν χρειάζονται φώτα, κάμερες και μικρόφωνα
Η ανακοίνωση:

“Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας , Γρηγόρη, Εβίτα & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας”.

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη κόρη της τραγικής μητέρας, Εβίτα Φύτρου πήδηξε από γκρεμό ύψους 15 μέτρων για να σωθεί από τη μανία της φωτιάς στο Μάτι χωρίς να γνωρίζει πως από κάτω υπήρχαν μόνο βράχια.

Το κορίτσι σκοτώθηκε ακαριαία. Η μητέρα δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια καθώς εργαζόταν στην Αθήνα. Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κλήθηκε στο νεκροτομείο όπου αναγνώρισε το μικρό κορίτσι.

Η Εβίτα και ο αδερφός της φοιτούσαν στο Αρσάκειο με τον γλωσσολόγο και τον πρόεδρό του, Γιώργο Μπαμπινιώτη, να εκφράζει τη θλίψη του με δημόσια ανάρτησή του.

Η Εβίτα ήταν πέρυσι στην Ακαδημία της ΑΕΚ στην ποδηλασία και είχε πάρει μεταγραφή στον Κρόνο Νίκαιας, ενώ είχε κερδίσει χρυσά μετάλλια. Αθλητικοί σύλλογοι και οι φίλοι της την αποχαιρετούν σήμερα με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της ήταν και εκείνος παλαιότερα αθλητής ποδηλασίας στην ΑΕΚ ενώ και ο 11χρονος Ανδρέας ήθελε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: