29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το μπούλινγκ στα σχολεία: “Εγώ δεν ήμουν θύμα, ήμουν η χειρότερη κατηγορία”

Κοινοποίηση:
1

Τα χρόνια περνάνε και η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, μεγάλωσε και φέτος πηγαίνει στην Πρώτη Δημοτικού. Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, αλλά για πάντα προτεραιρότητα τους θα είναι η ευτυχία της κόρης τους, Εύας. Σήμερα λοιπόν, ο πατέρας της ανέβασε στα social media μία φωτογραφία μαζί της και ταυτόχρονα έκανε μια εξομολόγηση για τα δικά του σχολικά χρόνια. Μίλησε για το μπούλινγκ και τη δική του στάση, ενώ στη συνέχεια έδωσε μια συυμβουλή σε όλα τα παιδιά.’

 

Ο ηθοποιός έγραψε στο ποστ του: “Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού! Περνάνε τα χρόνια. Πώς γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω!
Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ! Εγώ δεν ήμουν θύμα, δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ, θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο, να επέμβουν, να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο, αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. Ώρα να σταματήσει! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: