Η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας ξεσπά: «Ετσι την παρέσυρε & την κακοποίησε ο Αλβανός δολοφόνος της Ε.Τοπαλούδη»

Κοινοποίηση:
alvanos_main01

Με συγκλονιστικά λόγια μιλά η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, που αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει θύμα  βιασμού του 20χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Όπως αποκαλύφθηκε ο 20χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά είχαν βιάσει τη 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

Η γιαγιά της 19χρονης έσπασε τη σιωπή της.

«Ο γιος μου μού το είπε (…) ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο»

«Ήταν κλεισμένη στον εαυτό της»

Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του που είναι 22 χρόνων, η αδελφή του κοριτσιού, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός», ανέφερε η γιαγιά.

«Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν:

έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική.

Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα.

Εκείνη δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου.

Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδαίτερη προσοχή», πρόσθεσε.

Η γιαγιά της 19χρονης είπε, ακόμη, ότι δεν έχει δει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι μίλησαν ορισμένες φορές, αλλά δεν ήξερε τίποτα, ούτε της είχε πει το παραμικρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρε πουσταλβανε μπουρι σου τον εχουν κανει τον πατο σου καργιολη ψοφο ρε πουστοπαιδο

  2. Θα περασει καλα στην φυλακα θα φαει πολυ κρεας

  3. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ.ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Comments are closed.