Η απόλυτη φρίκη! Τους σκότωσε επειδή του έκαναν παρατήρηση – Δολοφόνησε πατέρα και γιο ενώ βίασε τη μητέρα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_609344_7424b68b40-8be0e2a8a907c6ef

Μία Αμερικανίδα βιάστηκε και δολοφονήθηκε στην Γεωργία, αφού πρώτα είδε τον σύζυγο και τον 4χρονο γιο της να πέφτουν νεκροί από τα πυρά ενός βοσκού.

Αρχικά θεωρήθηκε πως η Lora Joy Smith αυτοκτόνησε πέφτοντας από γκρεμό. Η έρευνα ωστόσο των τοπικών Αρχών σε συνεργασία με το FBI, αποκάλυψε πως στη δολοφονία εμπλέκεται ένας 19χρονος βοσκός, ο οποίος σκότωσε τον σύζυγό της, Ράιν και τον 4χρονο γιο τους Κάλεμπ και στη συνέχεια ανάγκασε την 42χρονη Αμερικανίδα να πέσει από τον γκρεμό.

 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο βοσκός πυροβόλησε τον 43χρονο Ράιαν στο κεφάλι λίγο αφότου εκείνος του είχε πει να είναι προσεχτικός με την καραμπίνα που είχε μαζί του. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τον 4χρονο.

Ο νεαρός κατηγορήθηκε αρχικά μόνο για τη δολοφονία του 43χρονου και του παιδιού, αλλά πλέον είναι αντιμέτωπος και με την κατηγορία του βιασμού και της δολοφονίας της μητέρας.

Ο ίδιος αρνείται ότι βίασε τη γυναίκα υποστηρίζοντας πως δεν είχε ποτέ στη ζωή του σεξουαλικές επαφές. Ωστόσο έχει βρεθεί γενετικό υλικό του βοσκού στο εσώρουχο αλλά και στον κόλπο της άτυχης γυναίκας.

Αμέσως μετά την ταυτοποίηση του DNA, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ο δικηγόρος που τον ανέλαβε στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο νεαρός είναι αθώος και πως η οικογένεια δολοφονήθηκε από δύο άγνωστους άνδρες. Η μητέρα του βοσκού, Μάριαμ, ισχυρίζεται ότι ο γιος της αναγκάστηκε να ομολογήσει τις δολοφονίες.

Οι εισαγγελείς από την πλευρά τους δήλωσαν στο δικαστήριο ότι ο βοσκός έδειξε στην αστυνομία που ήταν κρυμμένο το άψυχο σώμα του 4χρονου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.