Η απάντηση του Γεωργούλη μετά τα αρνητικά σχόλια για την εκλογή του ως ευρωβουλευτής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
alexis-860x609

«Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος» , αναφέρει  με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναρτώντας ένα video στο Instagram του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός που δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια για τις «τουριστικού» τύπου αναρτήσεις του στα social media, δίνει τη δική του απάντηση.

Με ένα video του από τις Βρυξέλλες, αποκαλύπτει πως ως τις 2 Ιουλίου, που θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ευρωβουλευτής, είναι για αυτόν και τους συναδέλφους του περίοδος προσαρμογής και γι’ αυτό εκείνος έχει αποφασίσει να παραμείνει… εύθυμος! Αναφέροντας: «Μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».

Και συμπληρώνει:  «ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε».

 

 

Και συμπληρώνει: «ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε».

Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθαρίζει: «Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: