«Η αθεΐα και ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ πολέμησε την Εκκλησία»!!! ΦΩΤΙΑ κ’ ΛΑΒΡΑ!… ο Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος

Κοινοποίηση:
ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΑΥΛΟΣ

«Πύρινο» λόγο κατά όσων θέλουν να αλλάξουν τη σχέση Εκκλησίας – Κράτους απηύθυνε ο Μητροπολίτης Κοζάνης & Σερβίων κ. Παύλος, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου 21/11/2018

Ο Ιεράρχης, κατά την ομιλία του, λίγο μετά τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης, αναφέρθηκε στη συνταγματική αναθεώρηση και… ήταν λάβρος κατά πάντων!

Είπε μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι θέλουν να αλλάξουν το άρθρο 3 και θα προταχθεί ότι το έθνος μας είναι ανεξίθρησκο. Έτσι το θέλει ο κ.Αλεβιζάτος ο συνταγματολόγος και μια μικρή παρέα που έχουν λύσσα για να αλλάξει αυτό το στάτους και να μην έρχεστε σε αυτές τις εορτές. 

Για να μην κάνουμε αγιασμό στη Βουλή. Για να μη βγαίνουμε με πετραχήλια να κάνουμε τρισάγιο. Εμείς όμως ως Εκκλησία και τις Δοξολογίες μας θα κάνουμε και όλα θα τα κάνουμε !

Όσοι θέλουν θα έρχονται και όσοι δε θέλουν θα πηγαίνουν μόνοι τους εκεί που θέλουν. Μη μας απειλούν, μη μας κουνούν το δάχτυλο !!! 

Σαν ποιμαίνουσα εκκλησία δεν φοβόμαστε!!! 

Ο Ελληνικός λαός στάθηκε ψηλά, έστω κι αν… κάποιοι γινόταν προδότες! Και να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους…! 

Η αθεΐα και ο τρισκατάρατος μαρξισμός πολέμησε την Εκκλησία σε Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία… κι όμως η Εκκλησία αντέχει, ανέστη και προχωρά» !!! 

Αυτοί θα φύγουν…ο Χριστός θα μένει!»

Δείτε το βίντεο

video κοzanimedia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: