Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο PRET A PORTER ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! Τα πρώτα Χριστούγεννα του ζεύγους στη Θεσσαλονίκη…

Κοινοποίηση:
391684

Επτά μήνες μετά τον μυστικό γάμο τους, η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της, Κίμων Μπάλλας συνεχίζουν να ζουν έναν ονειρικό έγγαμο βίο.

Φέτος οι γιορτές για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον γοητευτικό άντρα της που πάντα φοράει την τελευταία λέξη της μόδας, έχουν ένα ιδιαίτερο άρωμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα χριστουγεννιάτικα σχέδια τους είναι ξεχωριστά, αφού έχουν προγραμματίσει να μοιράσουν το πρόγραμμά τους ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα και στην Αθήνα. Η Έλενα Ράπτη ανυπομονεί να βρεθεί στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, τα Τρίκαλα, αφού οι σχέσεις που διατηρεί τόσο με τη μητέρα όσο και με τα αδέρφια του είναι άριστες.

«Η θαλπωρή με την οποία την υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους τη συγκινεί πάντα», λένε άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον. Χριστούγεννα όμως δεν νοούνται χωρίς και τη δική της οικογένεια, τους γονείς της, την αδερφή της και τον ανιψιό της. Γι΄αυτό, όπως και κάθε χρόνο, θα μοιραστεί με τους οικείους της κάποιες γιορτινές μέρες. Φέτος όμως δεν θα είναι μόνη… Θα έχει στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της, Κίμωνα!

Οι δυο τους θα απολαύσουν μαγικές στιγμές και θα ζήσουν έναν… χριστουγεννιάτικο μήνα του μέλιτος!

image.ashx

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτη την χωρα αφου υπαρχουν ανθρωποι που ψηφιζουν την Ελενα Ραπτη.
    Και συνεχεια μαλιστα…Η χωρα ειναι ενα απεραντο ψυχιατριο

    1. Aς ειχατε μυαλο να ψηφησετε Ενωση Κεντρωων, θελατε ομως να μεινετε στα ιδια

Comments are closed.