Η Θιβετιανή ξασπρισμένη «κ@λόγρια», ο Γκιρ, μήπως ηδονίζεται ανάμεσα στην ιδρωτίλα των λαθραίων; Τον «τακτοποιούν» τα Πάκια; Κάτι τρέχει μ’ αυτόν…

Κοινοποίηση:
gir- lathraioi

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ βρέθηκε μεταξύ των εκπροσώπων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Open Arms σε συνέντευξη Τύπου στη Λαμπεντούζα προκειμένου να απευθύνει έκκληση ώστε να μπορέσει το πλοίο με λαθραίους να προσδέσει σε κάποιο λιμάνι της Ιταλίας.

Με τον Σαλβίνι να αρνείται, όμως, να το δεχθεί στα ιταλικά χωρικά ύδατα.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η επίθεση του Ιταλιάνου, ο οποίος παίζει έξυπνο παιχνίδι για να κερδίσει τις εκλογές.

Το θέμα είναι τι γίνεται με αυτή την ξασπρισμένη σερνική κότα, τον Γκιρ, αυτον τον πολύ…φανατικό άντρα.

Τόση εμμονή με τους λαθρεπιβάτες της μετανάστευσης; Ή κονόμα μυρίζει το θέμα ή «τακτοποίηση» ή και τα δύο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

 1. Όλοι εσείς που νοιάζεστε για τους μετανάστες γιατί δεν μοιράζεστε και την περιουσία σας, έτσι για να δώσετε το καλό παράδειγμα. Πως αλλιώς θα σας πιστέψουμε;

 2. του Γκηρ με αρσενικούς πρόσφυγες μέσα σε χοτσποτ σε ελληνικό νησί……………..οι πρόσφυγες διαχωρίζονται πλήρως και κανονικά σε αρσενικούς και θηλυκούς σε αντιδιαστολή με την Δύση που υπάρχουν πολλά άλλα φύλα αλλά και άφυλα…….

 3. Γνωστος ψαροψηστης ο ΓΚΙΡ, απολαμβανει τα προιοντα της μαυρης ηπειρου ( και απο τις 2 πλευρες).

 4. Καλημέρα Στέφανε,

  Δεν Βλέπετε ρε Παιδιά Πως Σχολιάζουν τα Ελληνικά Κανάλια το Περιστατικό με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τους «Μετανάστες»; Συνεχίζουν να Αποκαλούν όλους αυτούς ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ που δεν είναι σε Καμία Περίπτωση.

  Μιλούν Απαξιωτικά για το Σαλβίνι, ότι και καλά είναι Ακροδεξιό Κόμμα, όποιος είναι Πατριώτης του Προσάπτουν τον Χαρακτηρισμό Ακροδεξιό, με Ακραίες Αντιλήψεις και τα Συναφή.

  Δεν μας Λένε όμως τα Ελληνικά ΜΜΕ, αυτό που Λέγεται στην Ιταλία, αλλά και σε Πολλές Ευρωπαικές Χώρες, από τους Πολίτες, ποιά είναι η Άποψή τους για τους Λαθρο-Μετανάστες, οι Πολίτες, και αυτό Μετράει σε Τελική Ανάλυση, όχι το πως Πλασάρουν το Μεταναστευτικό τα ΜΜΕ, Πιστεύουν ότι όλοι αυτοί δεν είναι Πρόσφυγες αλλά είναι Λαθρο-Εισβολείς, και το μόνο που Θέλουν να Κάνουν είναι να Περάσουν το Μουσουλμανικό Στοιχείο στην Ευρώπη. Και δεν είναι Πρόσφυγες διότι οι Πατρίδες τους δεν Βρίσκονται σε Καμία Εμπόλεμη Κατάσταση. Επίσης, αυτό που Λέει ο Κόσμος και Έχει Απόλυτο Δίκιο είναι, γιατί, για παράδειγμα, Κάποιος από το Πακιστάν, αφού Πιστεύει ότι στη Χώρα του δεν Μπορεί να Έχει Εργασία, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν Πηγαίνει σε μία Χώρα η οποία Συνορεύει με το Πακιστάν και Πρέπει να Έλθει οπωσδήποτε στην Ευρώπη;

  Όπως Έχει Αποδειχθεί, οι Περισσότεροι από αυτούς που Έρχονται στην Ευρώπη, δεν Έχουν Σκοπό την Ένταξή τους στις Τοπικές Κοινωνίες, Δημιουργούν Συνεχώς Προβλήματα, με Κλοπές, Διαρρήξεις, Βιασμούς, Εμπόριο Ναρκωτικών, Φασαρίες και Διαπληκτισμούς με τους Πολίτες των Τοπικών Κοινωνιών, Προσπαθούν να Επιβάλλουν το Ισλάμ, …

  Ο ΣΥΡΙΖΑ που τόσο πολύ κοπτόταν για τους Μετανάστες, Βαφτίζοντάς τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, Έδωσε τα Πάντα, Σπίτι, Φως, Νερό, Τηλέφωνο, όλα Δωρεάν, Διάφορα Προνοιακά Επιδόματα 450, 600, 1.000 Ευρώ το Μήνα, και τη Δυνατότητα να Έχουν και ένα Μεροκάματο, να Έχουν και Ένα Εισόδημα Παραπάνω, αφού οι Ελληνικές Επιχειρήσεις με την Υψηλότατη Φορολογία, δεν Προσλαμβάνουν Έλληνες. Στον Έλληνα, αντίθετα, Εισοδηματικά Κριτήρια, και ένα σωρό Εμπόδια για να Παίρνουν τα Επιδόματα όσο λιγότεροι γίνεται. Και για Δουλειά, ούτε λόγος, Μαθαίνουμε ότι όταν Πηγαίνει ένας Έλληνας να Ζητήσει ένα Μεροκάματο, αυτό που του Λένε είναι, Είσαι Έλληνας, Λυπάμαι. Δηλαδή, ο Έλληνας Αισθάνεται Μετανάστης στην Πατρίδα του και ο Λαθρο-Μετανάστης Αισθάνεται σαν Έλληνας

  Έβγαινε η άλλη του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυρία Τασία, και Έλεγε, έλα μωρέ τι Κάνουν τα Παιδιά, απλά Λιάζονται, Έβγαιναν οι διάφοροι Βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ στα Τηλεοπτικά Πάνελ και Έλεγαν τι να τους Κάνουμε, να τους Ρίχνουμε στη Θάλασσα; Για το Αυτονόητο που Έπρεπε να Πουν, ότι Οφείλουμε να τους Διασώζουμε, αλλά Πρέπει να τους Επιστρέψουμε στις Πατρίδες τους, αφού Γίνει η Ταυτοποίησή τους, Καμία Κουβέντα. Και τους Άφηναν Ελεύθερους να Περιφέρονται στην Ελλάδα, αφού και τα Κέντρα Φιλοξενίας στα Νησιά δεν Μπορούσαν να Δεχτούν πλέον άλλους.

  Παιδιά ο Σαλβίνι όχι απλά θα Είναι Πρώτο Κόμμα ( Lega Nord ) στην Ιταλία, αλλά Πάει για Αυτοδυναμία και τότε από ότι Ακούγεται, η Ιταλία το Δεκέμβριο Λέει Αντίο στην Ευρωπαική Ένωση, στην Περίπτωαη που η Γερμανία δεν Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης, έτσι ώστε η Γερμανία να Αποτελεί Κομμάτι της Ευρώπης και όχι η Ευρώπη Κομμάτι της Γερμανίας. Επειδή όμως μάλλον η Γερμανία δεν Πρόκειται να Αλλάξει Γραμμή, για αυτό το Λόγο και όλο πιο Έντονα Ακούγεται το ITALEXIT, μετά το BREXIT. Και μετά Σύντομα θα Ακολουθήσουν και Άλλες Χώρες την Έξοδο από την Ευρώπη, όπως για παράδειγμα, η Σουηδία, και η Ευρωπαική Ένωση θα Διαλυθεί με Ευθύνη μίας και μόνο Χώρας, της Γερμανίας. Αλλά για το Σημαντικό Πρόβλημα του Μεταναστευτικού, τα Προβλήματα που Δημιουργούν στις Τοπικές Κοινωνίες σε όλη την Ευρώπη οι Λαθρο-Μετανάστες, τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν Κάνουν Καμία Αναφορά, πάρα μόνο ότι οι Άνθρωποι είναι Πρόσφυγες, και Ζητούν απλά μία Καλύτερη Ζωή.

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς

  Άγγελος από Μιλάνο

 5. @Βαρονος μασονος

  Θα ανοιξουμε πρωτα τα συνορα του σπιτιου σου και αφου τους βαλουμε ολους μεσα θα σε μαθουν με ενα λιγο οδυνηρο τροπο στον ποπο σου, οτι εχετε τις ιδιες προοδευτικες αποψεις…
  «Ερωτα» μεχρι να σε κανουν κι εσενα να φωναζεις «Αλλαχ ακμπαρ» αφου εχουν καταφαει σαν ακριδες ολο σου το σπιτι.
  Ισως ετσι καταλαβεις και αλλαξεις τις φασιστικες και νεοταξιτικες αποψεις σου.

 6. Ξυδι φασιστες , ολοι ελευθεροι πολιτες του κοσμου ειμαστε , είναι ενας τροπος να καταργηθουν τα σύνορα και οι πολεμοι ,κανεις δεν θα πολεμάει για ψευτικες πατριδες και χαμενα εδάφη. Παρτε το αποφαση ουγκανα ο κοσμος αλλαζει κοιταμε να κανουμε βηματα μπροστα χωρις πατριδες και θρησκείες που είναι πλεον πραγματα μονολιθικα και ξεπερασμένα σαν τον κομμουνισμο και τον εθνικοσοσιαλισμο η αλλαζετε μυαλα και ακολουθείτε τον δρομο της προοδου η θα μπειτε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

  1. Αυτά τα έλεγε και ο μαλάκας ο Λένον «Imagine there’s no countries, you may say I’m a dreamer». Όλοι εσείς που προπαγανδίζετε να καταργηθούν τα σύνορα και να μην υπάρχουν πατρίδες θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα αυτά τα νεοταξίτικα είναι ωραία όταν τα συμμερίζονται όλοι. Όταν τα συμμερίζεσαι μόνο εσύ και γύρω-γύρω έχεις τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς , τους Αλβανούς, τους Γερμανούς της Μέρκελ και τους Εβραίους που ονειρεύονται την Μακεδονία του Αιγαίου και που καιροφυλακτούν να σου αρπάξουν εδάφη και η Ελλάδα να ξεμείνει με την Πελοπόννησο και την Στερεά τότε δεν είσαι ούτε διεθνιστής, ούτε ονειροπόλος ούτε ελεύθερος πολίτης του κόσμου. Είσαι απλά ένας μαλάκας που τον πηδάνε αυτοί που δεν είναι ελεύθεροι πολίτες του κόσμου και που δεν είναι dreamers όπως εσύ. Τα όνειρα είναι ωραία όταν στο τέλος δεν είσαι εσύ αυτός που έχει το αγγούρι στον κώλο.

 7. Με πρησμένα μάτια ο Ριχάρδος. Μάλλον τον είχε κολατσίσει λίγο πριν τη φωτό…

 8. H ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΘΥΡΑ 5

 9. Καλησπέρες.

  έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο αλλά την καταχώρηση δεν την βάλατε….εσείς ξέρετε γιατί..ελπίζω σε αυτήν ,θα πω τα ίδια πράγματα.
  Ο Γκηρ,ο ΝτεΝιρο ,ο….η……. και κάθε πλούσιο καθίκι της «Ελίτ» του χόλυγουντ,ας ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ» «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ».
  Η χώρα τους,Η Γιου Ες Έι (USA) έχει καταστρέψει με τους ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΟ τις ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΚΑΗΜΕΝΩΝ»!
  Ας πάει ο Γκηρ και οι ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ,ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!

  Το μόνο που κάνουν τώρα ,από την Ασφάλεια του «πηγαινω μοιράζω και φεύγω» είναι η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!!!!!!!

  Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!!

  O Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια είχε πει κάποτε:»ΘΕΛΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»,την ατάκα την θύμισε ο ανυπέρβλητος TUS στην συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

  Λοιπό «κύριε» και λιβάνια Γκηρ και οι όμοιοί σου,μπορεί όλοι εσείς να είστε ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ,παραφράζοντας την φράση του τεράστιου Μιθριδάτη:»ΘΕΛΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ «ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  Υ.Γ : ΚΥΡΙΟΙ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…
  ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΛΙΤ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…..
  ΚΑΤΑΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ….

 10. Όπως βλέπετε, όλοι οι λάθρο είναι νεαρούδια. Φεύγουν για να γλυτώσουν τον πόλεμο αντί να πολεμήσουν για την πατρίδα και τις οικογένειες τους; Φυσικά και φεύγουν για να κάνουν την Ευρώπη αποικία τους και να μας αρπάξουν την δικιά μας γη και πατρίδες. Όσο για τον Γκιρ, λεφτά έχει. Άνετα μισθώνει ένα αεροπλάνο και τους πάει στην Αμερική να τους ταίζει και να τους φιλοξενεί ο ίδιος στις βίλλες του αντί να το παίζει αλληλέγγυος με ξένα κόλυβα και να παρακαλεί ξένες χώρες να τους δεχτούν. Φυσικά τον τρώει και από πίσω, προσέξτε το λάγνο βλέμμα των αραπάδων προς εκείνον… Του τον φόρεσαν προφανώς λίγο πριν…

 11. Οι δηθεν ψευτοαριστεροι που τους αρεσουν να τους σπρωχνουν απο πισω και το παιζουνε πονοψυχοι για τους κατατρεγμενους λαθρο επειδη τους θελουνε μονο και μονο να τους ικανοποιησουνε οι ατυχοι αυτοι ανθρωποι τα ζωωδη ενστικτα τους, δεν ανοιγουνε την πορτα σε καποιον απο αυτους να δειξουν το μεγαλειο της σκατο-ψυχης τους.. Μπραβο στον Σαλβινι που τα εχωσε στην πονοψυχη λουγκρα που κανει τον ανθρωπιστη απο το πολυτελες Χολιγουντ.

 12. Νικο Δημου, πες με το χερι στη καρδια….ποσους μαυρους εχεις μαζεψει σπιτι σου και τους ταιζεις τους κοιμιζεις φυλευσπλαχνε νεοελληνα της μεταπολιτευσης? Σε ρωταω ποσους????????

 13. Είστε τελικά όλοι σάς φασίστες , εύχομαι νά γίνει πόλεμος εδώ νά καταλάβετε μετά τί σημαίνει ανέχεια

  1. Τώρα που φύγατε από την εξουσία συριζακια, ο μπάρμπα soros έκοψε τα χαρτζιλίκια και περιμένετε να βγάλετε τα 0,60€ του τρολαρισματος από το κόμμα. Τουλάχιστον τα τριτοκοσμικά σας πηδάνε τζάμπα, γι’αυτά κάθε τρύπα είναι ίδια

  2. Νταξ τοτε να γινουμε αντιφασιστες και φερουμε τη μιση Αφρικη τη μιση Ασια και γιατι οχι και και μερικα δις Κινεζους κομμουνιστες να πειναμε ολοι μαζι. Το κακο δυστυχως με σας ειναι, εκτος του οτι χυνετε το αθελληνικο σας δηλητηριο στα μυαλα των νεων αλλα οτι ψηφιζετε κιολας και δολοφονειτε τις ζωες των φυσιολογικων ανθρωπων.

  3. Η πραγματικότητα δεν είναι φασισμός. Και η πραγματικότητα είναι ότι πάντα θα υπάρχουν πεινασμένοι, φτωχοί και κατατρεγμένοι. Μπορείς να βοηθήσεις έναν, δύο αλλά δεν μπορείς να βοηθήσεις την μισή Αφρική και την μισή Ασία. Αν σου χτυπήσει ένας την πόρτα και σου ζητήσει ψωμί θα του δώσεις, αν σου χτυπήσουν 100 την πόρτα θα κλείσεις την πόρτα και θα βάλεις από πίσω την μπάρα. Γιατί? Είσαι φασίστας? Απλά δεν μπορούν οι Έλληνες με την κρίση που περνάνε να ταίζουν όλα αυτά τα μιλιούνια των λαθρομεταναστών. Δεν είναι ένας και δύο. Είναι εκατομμύρια.

  4. Δεν καταλαβαίνουν φίλε οι δεξιοί μπατριώτες. Είναι βλάκες εκ γενετής. Το 99% από αυτούς ζουν ήδη στη φτώχεια, στην απαξίωση και το ξεφτιλίκι, και κάθονται τα όρνια και χαριεντίζονται με το άσυλο, τον ρουβίκωνα και τα εξάρχεια, θεωρώντας εχθρούς τους πρόσφυγες και συμμάχους το μητσοτάκη, τον μαρινάκη, τον αλαφούζο και τον κάθε γραβατωμένο βαθύπλουτο γαμιά τους…

   1. Δεν καταλαβαίνουν φίλε οι αριστεροί ισλαμολάγνοι αντιπατριώτες. Είναι βλάκες εκ γενετής. Το 99% από αυτούς ζουν ήδη στη φτώχεια, στην απαξίωση και το ξεφτιλίκι, και κάθονται τα όρνια και χαριεντίζονται με το άσυλο, τον ρουβίκωνα και τα εξάρχεια, θεωρώντας εχθρούς τους συμπατριώτες τους και συμμάχους το τσίπρα, τον κουτσούμπα, τον κερφα και τον κάθε άπλυτο ισλαμο γαμιά τους…

  5. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΣΙΧΑΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΥΛΕ;;; ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΌΣΩΠΟ ΑΥΤΑ ΨΩΛΟΣΠΟΡΕ;;; ΕΛΑ!!!

  6. Αν γίνει πόλεμος εδώ μαλάκα δήθεν αλληλέγγυε θα κάτσουμε να πολεμήσουμε για την πατρίδα και τις οικογένειες μας. Δεν θα το σκάσουμε σε άλλες χώρες. Κατάλαβες μπάσταρδε που θα μας κάνεις και μάθημα περί ανέχειας;

  7. Εισαι τελικα μια ακομη προδοτρα παλιοαδερφω του Σορος. Ευχομαι να μπουκαρουν σπιτι σου Γεωργιανοι και να σου σιδερωσουν την απλυτη σκατοφατσα σου.

 14. Θελει μαυρα λουκανικα ο τυπος φαινεται. Ιδιως με τον Μακρον. Γουσταρουν τρελα να παιζουν με μαυρα λουκανικα….

 15. Ο Γκιρ αν και δηλώνει βουδιστής και θαυμάζει τον Δαλάι Λάμα (ο οποίος πρόσφατα είπε πως η Ευρώπη κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες) δεν ασπάζεται τα λόγια του θρησκευτικού του ηγέτη. Χορηγός της Χίλαρι Κλίντον και συγγενής με την οικογένεια Ροκφέλερ (παρακλάδι των Ρότσιλντ στις ΗΠΑ), βραβευμένος από τον αλβανό πρόεδρο του Κοσόβου για τη στήριξη των αλβανών εναντίων των Σέρβων και κρυφοαδερφή (σύμφωνα με κουτσομπολιά του αφαίρεσαν κάτι από τον πρωκτό του στα επείγοντα) εάν αγαπάει τόσο τους λαθροπίθηκους, ας τους πάρει στα πανάκριβα σπίτια του, να ζουν ζωή χαρισάμενη.

 16. ΤΑ ΠΑΚΙΑ ειναι η χαρα των σιτεμενων ελεηνιδων και των πισωγλεντηδων και για ξεκαρφωμα φορανε τη μασκα του φιλανθρωπου. Παλαιοτερα ειχα δει μια συνομιλια στο διαδυκτιο μεταξυ δυο σιτεμενων ελεηνιδων που ελεγε η μια στη αλλη «καλε παρε τιποτα τροφιμα και ελα στον πειραια να δεις κατι πανεμορφα μελαμψα αγορια». και απαντουσε η αλλη σιτεμενη » θα ερθω οποσδηποτε αυριο αφου παω το παιδι το σχολιο. Εμετος.

 17. Ο κάθε πλούσιος στην υπηρεσία των Σιωνιστών.
  Ας τους πάρουν σπίτια τους. Μπορούν αλλά δεν βλέπω να θέλουν..

Leave a Response