Η Ελλάδα «πεθαίνει» στο Βερολίνο κι ο Κούλης πήγε να δει τον γεροντοκομμουνιστή Μίκη για να τον…πεθάνει! Άντε λουλούδια και στον τάφο του Φλωράκη

Κοινοποίηση:
mitsotakis-theodorakis

Τον μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στην οικία του, κάτω απ’ την Ακρόπολη, επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον 94χρονο και βάλε Μίκη Θεοδωράκη. «Μια ζεστή απογευματινή συνάντηση με έναν Μεγάλο Ελληνα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. Μια παγωμένη βραδυά, στο Βερολίνο, θα του λέγαμε εμείς.

Στη συνομιλία τους ο γηραιός  συνθέτης θύμισε στον πρωθυπουργό ότι τον γνώρισε για πρώτη φορά στο Παρίσι πριν από ακριβώς 50 χρόνια, όταν ήταν μόλις δύο ετών και πιθανόν έκανε από την κούνια αντίσταση κι αυτός στους Συνταγματάρχες, όπως έκανε κι ο Μίκης κι ο γερο-Μητσοτάκης που κοιμόντουσαν τα μεσημέρια για να φτιάξουν επιδερμίδα. Ο πρωθυπουργός είχε μαζί του μια πολύ ζεστή κουβέντα για ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη μουσική ως τα εθνικά θέματα.

Ελπίζουμε να του είπε τίποτα σοβαρό ο Θεοδωράκης. «Καραμανλής ή τανκς» και τα γνωστά: Πως τον πούλησε αυτό το κ@λόπαιδο ο Αλέξης και κλπ.

Ελπίζουμε να την βγάλει καθαρή ο Μίκης, μετά την επίσκεψη Κούλη και να μην πάθει καμιά πνευμονία που θα τον στείλει στον τάφο. Ας έχουν κανένα ασθενοφόρο έξω από τη χαμοκέλα για καλό και για κακό. Ποτέ δεν ξέρεις. Μητσοτάκηδες είναι αυτοί. Καλό γι αυτούς, κακό για τον άλλο κόσμο. Κωλόσογο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Με κοσμικήν κυριλλέ γλώσσαν κανείς δεν αφουγκράζεται τον αδύνατο. Αν μιλούσαν όλοι σαν τον Καραΐσκάκη να δείτε πόσο θα μας υπολόγιζαν.

  2. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΡ@ΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟ ΑΝΤΙΚΑ Μ@ΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΑΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΞΙΟΣ Ο

  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΖΑ!!

  4. Πήγε να πάρει την ευλογία ενός άθεου κομμουνιστή ο Μητσοτάκης, όπως είχε κάνει στην αρχή της θητείας του και ο Αλέξης τενεκές Τσίπρας. Μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε κάνει τον Μίκη Θεοδωράκη Υπουργό Πολιτισμού στην κυβέρνηση του. Είναι τελικά ένας ασήμαντος πολιτικός νάνος ο Κυριάκος.

  5. ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΛΑΦΤΕ ΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΜΟ !!!!!!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ????ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Response