Η ΕΛΑΣ έτρεχε να προλάβει την αυτοκτονία 25χρονου και αυτός δεν ήξερε τίποτα – Το πρόσωπο – κλειδί στο μυστήριο

Κοινοποίηση:
1

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1:00′ τα ξημερώματα όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερωσε το Α.Τ. Χαλκιδας ότι ένας 25χρονος είχε δηλώσει σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία ότι θα αυτοκτονήσει.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 25χρονο στο σπίτι του, ο οποίος ήταν μια χαρά και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Όταν μάλιστα άκουσε από τους αστυνομικούς το λόγο της νυχτερινής επίσκεψης έπεσε από τα σύννεφα, αφού ποτέ ο ίδιος δεν είχε δηλώσει κάτι τέτοιο. Τι είχε συμβεί όμως;

Λύθηκε το μυστήριο

Ο 25χρονος πριν από πολύ καιρό είχε δώσει τους κωδικούς του σε έναν 21χρονο φίλο του, ο οποίος τους χρησιμοποιούσε για να παίζει σε τυχερό διαδικτυακό παιχνίδι. Όταν για κάποιο λόγο η εταιρεία τον μπλόκαρε και δεν μπορουσε να συνεχίσει αυτός πήρε τηλέφωνο και είπε ότι αν δεν του επιτρέψουν την πρόσβαση θα αυτοκτονήσει.

Η στοιχηματική εταιρία ενημερωσε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα στοιχεία φυσικά τα οποία έδωσε ήταν αυτά του 25χρονο στον οποίο άνηκαν οι συγκεκριμένοι κωδικοί.

Τελικά ούτε ο φίλος του ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά το έκανε ως μέσο πίεσης προς την εταιρεία για να του επιτρέψει την πρόσβαση και πάλι στο παιχνίδι.

 

Πηγή: lamiareport

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: