Ε ρε τι έχει η Εθνική Φρουρά! Μοντέλο άφησε την πασαρέλα και έγινε «κομάντο» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
41d0e299ca1abeb2094852da042165c7-92

Η Ραφαέλλα Βανέζη από τη Λευκωσία άφησε τις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίσεις μόδας και κατατάχθηκε στο Πεζικό, αρχίζοντας μια νέα καριέρα μακριά από τα φλας.

Η 24χρονη, που το 2015 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος και,

καθώς δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο, αποχώρησε κάνοντας λόγο για «υπόγειες διαδικασίες», σήμερα κατέχει τον βαθμό της δεκανέα στην Εθνική Φρουρά του νησιού της Αφροδίτης και είναι υπερήφανη για αυτό.

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά πήρε και εξαιρετική θέση στην κατάταξη. Μιλά ρωσικά και αγγλικά, αγαπά τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο- είναι φανατική της Ομόνοιας Κύπρου- και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής.

Φορώντας στολή παραλλαγής, η στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και έγραψε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας: «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σε αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε! » και υπέγραψε ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοντέλο άφησε την πασαρέλα και έγινε «κομάντο» στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου - Εικόνα 2
Μοντέλο άφησε την πασαρέλα και έγινε «κομάντο» στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου - Εικόνα 3

Μοντέλο άφησε την πασαρέλα και έγινε «κομάντο» στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου - Εικόνα 4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι δικες μας ειναι μονο για τσιγαρο, καφε και ξαπλες, θα επρεπε να τις παιρνουν στο στρατο τουλαχιστον για τρεις μηνες για εκπαιδευση, να μαθουν να χρεισιμοποιουν τα οπλα ,διοτι ποτε κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει με τους κακους γειτονες!!!!!!!

  2. Με πρόλαβες οριζιναλ 21, αυτό μουρθε κατ ευθείαν στο μυαλό κι ηθελα να γράψω για τις δικές μας, θα συμπληρώσω δε, οτι αυτή αγαπάει τη Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα επίσης αφου ελληνες ειναι οι κύπριοι, και επι πλέον και μάλλον σίγουρα, γνωρίζει τουλάχιστον τον εχθρό.

  3. ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ, ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΉΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΚ ΑΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΧΑΚΊ. Ο ΕΧΘΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ

    1. Αν πηγαιναν οι κοπελες μας φανταρινες σιγουρα η κοινωνια μας δεν θα ειχε αυτα τα χαλια.

Leave a Response