Εύγε ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!! Νταλικέρης βαρβάτος έβαλε στην νταλίκα αυτή την ΕΙΚΟΝΑ και όλοι παθαίνουν πλάκα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
φορτηγο 1

Δύο καρότσες διαθέτει αυτός ο Έλληνας νταλικέρης από την Λάρισα και έχει φροντίσει και στις δύο πάνω να υπάρχουν

Ελληνικά σύμβολα υπερηφάνειας.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν:

φορτηγό 2

51685713_1918495848277109_779745329699356672_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. μπραβο του αλλα αν δεν το υποστηριζει σωματικα και πνευματικα κανει περισσοτερο κακο παρα καλο. σκεψου να κανει σταση σε καμια ευρωπη και να κατεβει κανενας αγυμναστος κοιλαρας μπουζουκοβιος τι γελιο εχει να πεσει

  2. Ποιός είσαι ρε μάγκα μου,ο μάντης Κάλχας;Μάντεψες τα πάντα…Πόσα πλήρωσε να πηδήξει,την ηλικία της κοπέλας,πόσα έπαιξε στο καζίνο,τι ποτό ήπιε,ότι είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη και ότι μίλησε με την οικογένεια μετά το πήδημα.Αλλά εισαι και ιστορικός ολκής,αφού ”γνωρίζεις” ότι ο Μεγαλέξανδρος ήταν ”gay”.Να υποθέσω ότι από όλη την Ελληνική Ιστορία,μόνο αυτό έχεις ”εμπεδώσει”.Μπάς και ξέρεις και πότε θα ξεκουμπιστεί από τον σβέρκο μας η λαίλαπα που κυβερνάει και που έχει διαλύσει την Ελλάδα και τους Ελληνες;Γελάς κιόλας με τις σαχλαμάρες που κατέβασε το μυαλό σου και μας τις αράδιασες…Χάχα!

  3. τον ξερεις απο πουθενα τον συγκεκριμενο?
    ΥΓ ανοιξε κανενα βιβλιο….ο Λεωνιδας ηταν στις Θερμοπυλες, οχι ο Μεγας Αλεξανδρος! αιντε ξερολα νεοελληνα!

  4. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Γ…ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ…… ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ……… .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΔΕΛΦΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΟΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ Π……….ΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Ε……………………..

  5. Εκτος απο ηλιθιος εισαι & ιεροσυλος.Που το ξερεις εσυ οτι ο Μ.Αλεξανδρος ηταν gay,?Τα Ιδια ελεγε & για τον Θ.Κολοκοτρωνη καποτε ο Τατσοπουλος.Ντροπη σας ανθελληνες!!

  6. ΩΧ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΝΓΧΟΥΣ……………………………………….ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ…………………………..

  7. Πα-νε-μο-ρφο. Μπράβο. Τέτοιους Ελληνες χρειάζεται η Ελλαδα.
    1000+++++++++

Comments are closed.