Επτά χρόνια φυλακή για το golden boy που συνευρέθηκε με 15χρονη στο ιδιωτικό του τζετ

Κοινοποίηση:
mek

Με επτά χρόνια στη φυλακή θα «πληρώσει» το golden boy από τις Ηνωμένες Πολιτείες το σεξ που έκανε με 15χρονη σε ιδιωτικό αεροσκάφος εν ώρα πτήσης.

Ο εκατομμυριούχος CEO της εταιρείας επενδύσεων του Νιου Τζέρσι, Stephen Bradley Mell, απολογήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα και καταδικάστηκε για παραβίαση των κανόνων αεροπλοΐας, για σεξουαλική πράξη με ανήλικη και για παιδική πορνογραφία.

Ο 53χρονος εκατομμυριούχος είχε προκαλέσει σάλο, όταν έβαλε το αεροσκάφος στον αυτόματο πιλότο, προκειμένου εκείνος να κάνει σεξ με τη νεαρή παρτενέρ του, πετώντας από το Σόμερσετ, στο Νιου Τζέρσι.

Ο Αμερικανός golden boy βρέθηκε να έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης στο κινητό του, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του απέναντι στο δικαστήριο.

Ο Μελ φέρεται να ξεκίνησε επαφή με το μικρό κορίτσι το 2017, μέσω του Snapchat. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 53χρονος ήταν εκείνος που ώθησε τη 15χρονη να ξεκινήσει σεξουαλικό παιχνίδι μαζί του, ρωτώντας αν η έφηβη γνωρίζει πώς να κάνει στοματικό έρωτα.

Ενδιαφέρον έχει το πώς η 15χρονη βρέθηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος του Μελ, καθώς στο σημείο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία ζήτησε από τον εκατομμυριούχο CEO της επενδυτικής εταιρείας, να μάθει στην κόρη της να πιλοτάρει αεροσκάφη.

Κατά την επιστροφή, ο Μελ έβαλε το αεροπλάνο στον αυτόματο πιλότο και επιδόθηκε σε σεξουαλικέ πράξεις με τη 15χρονη. Η σεξουαλική σχέση του 53χρονου με την έφηβη συνεχίστηκε τους επόμενους μήνες, ενώ την προμήθευε και χάπια αντισύλληψης, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Τελικά, η παράνομη σχέση έγινε αντιληπτή, όπως και η υπόθεση με τον αυτόματο πιλότο στο αεροσκάφος, γεγονός που οδήγησε τον 53χρονο στο δικαστήριο και τελικά στην καταδίκη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: